Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 30 m² without real estateLidická, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Lidická, Brno - Veveří, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 4 m² • Terrace 25 m²
Monthly rentCZK 14,500

+ Service chargesCZK 2,400
+ Utility chargesCZK 700
+ Refundable depositCZK 14,500


Nabízím byt 1+kk v novostavbě právě dokončené luxusní Rezidence Central Park naproti parku Lužánky. Tento byt se nachází ve 2. n.p. cihlového domu s orientací do klidného vnitrobloku s bezbariérovým přístupem a 2 výtahy. Velkou předností bytu je rozlehlá terasa ( 25 m2) se zelení ( vzrostlý živý plot z bobkovišní odděluje terasu sousedního bytu). Na terasu se pohodlně vejde jídelní stůl, lehátka a další zahradní nábytek. Velké posuvné dveře umožní v létě propojit byt s terasou v jeden velký bezbariérový prostor ( téměř 50 m2). Dále k bytu náleží sklep na stejném patře ( zděná místnost cca 4 m2). V případě zájmu je možné si pronajmout i parkovací státní v podzemních garážích ( za příplatek 2.500,- Kč/měs.). V přízemí domu je rovněž společná „kočárkárna/kolárna“). Byt je nyní částečně vybaven. Kuchyňská linka na míru je plně vybavena spotřebiči ( myčka, trouba, mikrovlnná trouba, indukční varná deska, výkonná digestoř s odtahem, lednice. Všechny spotřebiče jsou nové s prodlouženou pětiletou zárukou. V bytě je i příprava na klimatizaci. V předsíni je velká šatní skříň dělená tak, aby kromě oděvů sloužila pro uskladnění nap. i žehlícího prkna, vysavače apod. V předsíni je rovněž botník a věšák. V koupelně je příprava na pračku i sušičku. Stropní LED světla v pokoji a předsíni s možností regulace intenzity a barvy světla dálkovým ovládáním. V případě zájmu je po domluvě možné dále dovybavit. Bezpečností vstupní dveře do bytu mají výšku 210 cm, stejně jako vnitřní dveře do koupelny a posuvné dveře mezi předsíní o obytnou místností. Nízká je i energetická náročnost budovy ( B), v celé budově jsou izolační trojskla pro lepší tepelnou i zvukovou izolaci.

Tento byt je ideální pro jednotlivce či páry, kteří hledají moderní, útulné a komfortní bydlení v klidné lokalitě u parku, ale přitom v těsné blízkosti centra ( 5 min. pěšky nebo 1 zastávka tramvají na Moravské nám.).

Pro další informace či domluvení prohlídky mě kontaktujte prostřednictvím zpráv ( jsem přímo majitel, RK prosím nevolat).

Property Characteristics

Listing ID837391
LayoutStudio
Available from21/04/2024
Floor2
Užitná plocha30
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 25 m²
Basement: 4 m²
Garage
Wheelchair accessible
Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportAntonínská
🚶 146 m (2 min)
Post officeChovatelské potřeby Socalom
🚶 8 m (0 min)
ShopFamily minimarket
🚶 76 m (1 min)
BankMoneta
🚶 253 m (3 min)
RestaurantCoffee Trail Lidická
🚶 155 m (2 min)
PharmacyLékárna Na Lidické
🚶 182 m (2 min)
SchoolZŠ Antonínská
🚶 325 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Dráček
🚶 637 m (8 min)
Sports fieldBeFit
🚶 397 m (5 min)
Playground
🚶 539 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.