Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 180 m² without real estateB. Němcové, Zlín - Prštné, Zlínský Region

B. Němcové, Zlín - Prštné, Zlínský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Balcony 5 m² • Cellar 70 m² • Loggia 4 m²
PriceCZK 11,900,000


Prodej rodinného domu ve Zlíně - Podhoří, ul. B. Němcové 368, velikost pozemku 587 m2, jehož součástí je stavba RD č.p. 368 na st. ploše č. 463

Nabízíme k prodeji zděný rodinný dům se dvěma nadzemními podlažími, podkrovím a sklepem. Jedná se o funkcionalistickou stavbu nadčasového designu. V domě se nachází dva samostatné byty 2 + 1, každý o velikosti přibližně 75 m2 a samostatný pokoj s WC v podkroví. Jednotlivá podlaží jsou samostatně a nezávisle přístupná vnitřním schodištěm (viz výkresy). Dům je kompletně podsklepen, robustní betonové sklepní zdivo je bez známek pronikání vlhkosti. V podkroví je možné vybudovat další bytovou jednotku. Jedná se o jihovýchodní polovinou dvojdomu, kde je převážná část oken orientována k jihu. Před domem je možné zřídit 2 parkovací stání.

Jednotlivé byty obsahují: chodbu, obývací pokoj, ložnici, kuchyni, spíž, lodžii, koupelnu a samostatné WC. Byt v 1. NP má k dispozici balkon, byt v přízemí je o výměru balkonu zvětšen. Dispoziční řešení je možné změnit a upravit včetně příslušenství dle současných trendů.

Dům je vytápěn plynovým kotlem, vybaven ústředním topením, je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a dostatečně dimenzovaný rozvod el. energie 3 x 400 V. Dům je v původním stavu, bez rekonstrukce. Energetická náročnost budovy: mimořádně nehospodárná.

Nemovitost se nachází na východním okraji ulice B. Němcové, je zde velmi dobrý přístup k trolejbusovým linkám č. 1, 2, 4, 5 a k vlakové zastávce. Hypermarket Albert Prštné je vzdálen asi 200 m. Nemovitost se nachází v klidové zóně, ul. B. Němcové je jednosměrná, nemovitost i zahrada je dostatečně vzdálena od Tř. T. Bati a trati.

Dům je možno využít jako vícegenerační bydlení nebo k pronájmu jednotlivých podlaží. Dále je možné jej využít i jako firemní kanceláře, ordinace apod. Navíc je možné přikoupit i nemovitost na adrese Váchova 199, která s nabízeným pozemkem ze severu přímo sousedí.

V domě je možno např. vybudovat v podkroví poslechovou místnost, domácí kino, posilovnu, ve sklepě domácí wellness, saunu, na zahradě (krytý) bazén, grilování, odpočinkovou pergolu. Dále je zde možné zachovat ovocné stromy nebo pěstovat zeleninu.

Dům i zahrada jsou v udržovaném stavu.

Property Characteristics

Listing ID836927
LayoutOther
Available from17/04/2024
ConditionGood
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha180
Fully furnishedPartly
Plot space587
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 5 m²
Loggia balcony: 4 m²
Basement: 70 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportRandýskové
🚶 140 m (2 min)
Post officeZlín 3
🚶 682 m (8 min)
ShopAlbert
🚶 331 m (4 min)
BankKomerční banka
🚘 1,564 m (4 min)
RestaurantPushkar
🚶 407 m (5 min)
PharmacyOrmiga
🚘 1,315 m (5 min)
School
🚶 45 m (1 min)
Kindergarden
🚶 633 m (8 min)
Sports fieldSportovní hala Novesta
🚘 2,180 m (5 min)
Playground
🚶 295 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.