Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 75 m² without real estateUkrajinská, Prague - Vršovice

Ukrajinská, Prague - VršovicePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Balcony 2 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 10,000,000


Prodej velmi dobře situovaného bytu v předposledním patře s okny na jih do tichého vnitrobloku a přitom z druhé strany pár kroků od zastávky tramvaje i zastávky vlaku, kterým jste v centru za 4 minuty.

Byt po kompletní rozsáhlé rekonstrukci upraven z 2+1 na 2+kk, 4. patro z 5, výtah, balkon, sklep, parkovací stání. Čistá plocha bytu 75 m2, balkon cca 1,5 m2 a sklep cca 1,5 m2. Rekonstrukci navrhl architekt a provedl jsem ji jako majitel s přihlédnutím ke každému detailu sám pro sebe a nikoliv kvůli výdělku a prodeji. Z důvodu narození dětí jsem se rozhodl pro prodej bytu a stěhování z Prahy. Všude nová elektřina, odolná plovoucí podlaha, na stěnách sádrová stěrka, v koupelně a na wc luxusní italské obklady. Kuchyňská linka Ikea s barovým pultem a kompletními vestavěnými spotřebiči (indukční varná deska, digestoř s venkovním odtahem, trouba, mikrovlnná a parní trouba, myčka, lednička s mrazákem). Dle dohody může zůstat nábytek na fotkách nebo je možné vše vystěhovat a je možné i byt vymalovat do jiných barev. V bytě obrovské úložné prostory. V první předsíni tři vestavěné regály na obuv a šaty, v druhé předsíni vestavěná skříň 3 m šířka a 3 m výška a v ní ukrytá přípojka na pračku a sušičku, v ložnici vestavěná skříň 2 m šířka a 2,9 výška. U domu jižní zahrada k využívání, posezení či grilování. Balkon 210 cm x 85 cm, tj. vejde se stolek a tři židle nebo dvě židle a gril. Nad balkónem markýza proti slunci a dešti. Měsíční náklady na bydlení záleží na spotřebě vody, tepla a počtu osob a pohybují se mezi 3000 - 4000,- Kč. Byt není zatížený hypotékou ani žádnými dluhy.

Dům z roku 1936 po kompletní rekonstrukci od stoupaček, přes výtah, střechu, schodiště, rozvody až po sklepy. Ústřední vytápění a ohřev vody pro dům tj. 28 bytů zajišťuje vlastní kotelna v suterénu domu. V domě dobře funguje SVJ bez žádných úvěrů a dluhů. Štítek PENB na dům byl zpracován ještě před rekonstrukcí střechy a výměnou oken a aktuálně je v přípravě nová verze proto kategorie E je jen orientační.

U domu jak tramvaj a autobus Nádraží Vršovice a Ukrajinská, tak vlak Praha Vršovice díky kterému jste v centru za 4 minuty. Na procházky možné zajít do přilehlého parku Grébovka. U domu cyklostezka směr Výtoň a dále podél Vltavy nebo Berounky a nebo na druhou stranu směr Hostivař. Možnost přenechání pronájmu parkovacího stání v suterénu domu o ulici vedle jen za 1000,- Kč / měsíc.

Pokud Vás tedy byt zaujal, jste přímý zájemce a máte vážný zájem tak pište. Jakékoliv konkrétní dotazy také pište.

Zavolám co nejdříve zpět.

Vážné zájemce budu do bytu zvát na den otevřených dveří na 20. května nebo dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID835735
Layout2 bedroom
Available from01/06/2024
Floor5
Building typeBrick
HeatingCentral
DesigneLuxurious
Užitná plocha75
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 2 m²
Parking
Garage
Basement: 2 m²
Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNádraží Vršovice
🚶 130 m (2 min)
Post officePraha 101
🚶 615 m (7 min)
ShopNáš chléb
🚶 169 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚶 672 m (8 min)
RestaurantSajado wok&sushi
🚶 179 m (2 min)
PharmacyLékárna Sámova
🚶 300 m (4 min)
SchoolZŠ U Vršovického nádraží
🚶 270 m (3 min)
KindergardenŠkolička Radost
🚶 80 m (1 min)
Sports fieldFitness Ronnie
🚶 338 m (4 min)
PlaygroundU Štiky
🚶 508 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.