Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 350 m² without real estatePec pod Sněžkou - Velká Úpa I, Královéhradecký Region

Pec pod Sněžkou - Velká Úpa I, Královéhradecký RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking
PriceCZK 15,000,000


Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovanou horskou chalupu přímo v srdci Krkonoš ve Velké Úpě, která aktuálně nabízí ubytování pro 28 hostů a byt správce s oddělenými vchody. Ideální je tak jak pro podnikatelský záměr, tak k trvalému bydlení.

V horním patře se nachází pokoje k ubytování, každý s vlastním sociálním zařízením. V přízemí jsou společenské prostory s kuchyní a technické zázemí. V oddělené části přízemí se nachází byt správce 4+1 s vlastním vchodem o velikosti 90 m2. Celková užitná plocha je 350 m2, ve fotogalerii je možné si prohlédnout půdorysy včetně výměr. Ve třetím patře je prostorná částečně pochozí půda. Jedná se o jedinou chalupu na svahu, která má do skály vytesané vlastní částečné podsklepení. O úložné prostory tak není nouze uvnitř, ovšem ani vně objektu.

K domu náleží pozemky o celkové rozloze více než 10 000 m2, na kterých se mimo jiné nachází příjezdová cesta s parkováním, nově vybudovaná lyžárna, tři zahradní domky/sklady a ovčín, z technického zázemí zde najdete vlastní vrt na pitnou vodu, domácí ČOV s čerpadlem a vsaky a také podzemní zásobník na propan o velikosti 5 m3. Velikost pozemků Vám zároveň zajistí naprosté soukromí.

Dům prošel celkovou rekonstrukcí mezi lety 2018-2022 a nejsou proto potřeba žádné další vstupní investice. Objekt je vytápěn ústředním topením - plynový kotel na propan s vlastním zásobníkem, záložní elektrokotel. Nově je připravena druhá kotelna na tuhá paliva. Chalupa má vlastní vrt a ČOV a v rámci celkové rekonstrukce byly vybudovány nově veškeré rozvody, kotelna, střecha, zateplení, apod. Díky zateplení a vhodně zvolenému typu vytápění jsou celkové roční náklady na provoz vzhledem k užitné ploše velmi nízké. Při prodeji je možné předat veškeré faktury za elektřinu a plyn, včetně revizí kotle a komínů, abyste nekupovali pověstného zajíce v pytli. PENB zatím nebylo vypracováno, proto uvádíme třídu G.

Součástí prodeje je i kompletní interiérové vybavení pro 28 hostů - postele, skříně, koupelny, plně zařízená kuchyně, společenská místnost s dětským koutkem, venku pak trampolína, pískoviště, gril. V případě zájmu je tak možné nejen okamžitě začít s podnikáním, ale zároveň si i předat potřebné know-how a převést na Vás již rezervované pobyty.

Umístění objektu je velmi výhodné - nachází se nad silnicí, není tedy problém s přístupem k domu autem po celý rok. Zároveň je ale od hluku silnice odstíněn výškově i zelení. 100 metrů od objektu se nachází zastávka autobusu, na které zastavují po celou zimní sezónu skibusy, které Vás zdarma dovezou do největšího lyžařského resortu v Česku ČERNÁ HORA – PEC. Na svahu vedle domu se nachází menší soukromý vlek se sjezdovkou. Na hranici pozemku je Krkonoššký národní park a máte tedy nadosah klidné lesy s turistickými stezkami, cyklostezku či v zimě upravované běžkařské tratě.

Property Characteristics

Listing ID835618
LayoutOther
Available from01/07/2024
ConditionVery good
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha350
Fully furnishedFully furnished
Plot space12,000
Building typeMixed
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVelká Úpa, Vavřincův Důl
🚶 138 m (2 min)
Post officeHorní Maršov
🚘 4,077 m (5 min)
Shop
🚘 1,849 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚘 8,022 m (11 min)
RestaurantNa Křižovatce
🚶 778 m (9 min)
Pharmacy
🚘 10,281 m (15 min)
SchoolZŠ Horní Maršov
🚘 4,523 m (6 min)
Sports fieldMonkey Park Pec pod Sněžkou
🚘 4,580 m (8 min)
PlaygroundHerní krajina Pecka
🚘 5,714 m (12 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.