Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 322 m² without real estateU školky, Řitka - Řitka, Středočeský Region

U školky, Řitka - Řitka, Středočeský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 111 m² • Terrace 44 m²
PriceCZK 19,500,000


Moderní nízkoenergetický dům s dispozicí 5+1 po kompletní rekonstrukci v Řitce u Prahy (okres Praha-západ) nabízí svým novým majitelům velmi dobrou kvalitu bydlení. S rozlohou 322 m2 je dům ideální pro rodinu hledající dostatek prostoru pro pohodlné a komfortní bydlení. Dům disponuje energetickým štítkem B, což zaručuje úsporu nákladů na energie. Rovinatý pozemek o výměře 1181 m2 je slunný, s dostatkem prostoru pro zeleň, venkovní posezení i dětské vyžití.

V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj (38,5 m2) s výstupem na jihovýchodní terasu, propojený s kuchyní (24,7 m2) se vstupem na severozápadní terasu (nadzemní terasa ve fázi výstavby, příprava na zastřešení či zimní zahradu). Dále pak prostorný pokoj (15 m2), samostatná toaleta s umyvadlem, vstupní místnost s úložnými prostory v podobě vestavných skříní. Místnost s vnitřním schodištěm do sklepa je využívána zároveň jako prádelna, šatna a koupelna (umyvadlo, sprchový kout).

V patře domu jsou situovány tři ložnice, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC s umyvadlem a schodišťová hala. Manželská ložnice navíc disponuje velkou skrytou šatnou.

Zařizovací předměty obou wc a koupelen značek Laufen, Ravak a Grohe. Spotřebiče značek AEG a Siemens.

Prostorný a vytápěný sklep (111,5 m2) sestává ze tří místností (velká skladovací místnost, fitness a technická místnost) a prostorné chodby s výstupem do zahrady.

Stavba je napojena na všechny inženýrské sítě (elektřina 230/400V, plyn, vodovod + kopaná studna, kanalizace, telefon). Vytápění objektu zajištěno plynovým kondenzačním kotlem Vaillant (spotřeba 14,5 MWh/rok). Druhé komínové těleso s přípravou na záložní automatický kotel na tuhá paliva. Třetí komínové těleso k dalšímu využití (krb v obývacím pokoji). V domě jsou připraveny rozvody pro centrální vysavač, datové/TV rozvody v každé obytné místnosti a alarm. Dům disponuje elektricky ovládanými venkovními žaluziemi. Plochou střechu bez zastínění okolními stavbami je možné využít k instalaci fotovoltaické elektrárny (možnost dotace).

Vjezd na pozemek automatickými dálkově ovládanými vraty, prostranství podél domu je vydlážděno pro parkování 2-3 vozidel (příprava na zastřešené stání viz projektová dokumentace).

Dům může být IHNED k dispozici včetně vybavení.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost koupě tohoto skvělého domu za cenu bytu v Praze, který se stane vaším útočištěm a domovem pro celou rodinu.

Kontaktovat majitele a domluvit si prohlídku můžete také skrz zprávy (WhatsApp, Viber).

Property Characteristics

Listing ID835558
Layout5+1
Available from13/05/2024
ConditionVery good
EPCB - Velmi úsporná
RisksPrověřit »
Užitná plocha322
Fully furnishedPartly
Plot space1,181
Building typeLow Energy
DesigneLuxurious

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 44 m²
Parking
Basement: 111 m²
MHD 9 minutes by car

What you will find nearby

Public transportŘitka, hlavní silnice
🚶 425 m (5 min)
Post officeŘitka
🚶 577 m (7 min)
Shop
🚶 563 m (7 min)
BankČeská spořitelna, a.s., pobočka Dobřichovice
🚘 8,108 m (13 min)
RestaurantPanský dvůr
🚶 496 m (6 min)
PharmacyLékárna Bellis
🚘 4,706 m (5 min)
School
🚶 146 m (2 min)
KindergardenMŠ 9. května
🚘 5,645 m (7 min)
Sports fieldTJ
🚘 5,589 m (8 min)
PlaygroundHřiště MŠ
🚘 2,812 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.