Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 7+kk • 1055 m² without real estateJosefa Čejky, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský Region

Josefa Čejky, Svitávka - Svitávka, Jihomoravský Region
PriceCZK 3,600,000


Prodej samostatně stojícího RD 7+kk v obci Svitávka (35km od Brna). Dům je cihlový, zateplený, celopodsklepený se samostatnou dvojgaráží o výměře 50m2. Celková výměra pozemku je 1055m2, zastavěná plocha 332m2. Součástí domu je udržovaná okrasná a užitková zahrada o výměře 690m2 se zapuštěným kolotočem, houpačkou a pergolou.

V přízemí RD se nachází obývací místnost s kuchyní, WC, koupelna, komora, předsíň a 2 pokoje. V patře jsou 4 pokoje. Do obývacího pokoje je možné doinstalovat krb. RD má sedlovou střechu Bramac s měděnými svody.Vytápění plynové ÚT, ohřev vody plynový kotel, elektřina 220 + 380V (venkovní rozvody i do zahrady k pergole). RD je napojen na veřejný vodovod, součástí domu je i vlastní studna s nezávislým rozvodem vody na WC a do části domu.Kolem celé parcely je dřevěný plot.K nastěhování dle dohody.

Property Characteristics

Listing ID83518
Layout7+kk
Floor2
Building typeBrick
Užitná plocha1,055
Fully furnishedUnfurnished
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.