Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 70 m²Ve dvojdomkách, Stochov - Stochov, Středočeský Region

Ve dvojdomkách, Stochov - Stochov, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Parking
PriceCZK 3,999,000


Nabízíme atraktivní byt 3+1 o užitné ploše 70 m² v klidné části Stochova. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží cihlového rodinného domu s prostornou terasou. Celkově se v domě nachází 2 byty. Možnost využití sklepů, které poskytují dostatek úložného prostoru. Rozložení čtyř místností nabízí komfortní bydlení pro celou rodinu, kde každý může najít svůj vlastní prostor. K bytu náleží i polovina rovinaté a udržované zahrady. Je zde možnost parkování na pozemku. Stochov kombinuje výhody klidného prostředí s dobrou dostupností občanské vybavenosti. Výborná je i vzdálenost na dálnici D6. Na kraj Prahy se dostanete autem za 18 minut. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení pohodlného bydlení s příjemnou lokalitou. Nenechte si ujít tuto výjimečnou příležitost bydlet ve městě s pozitivní atmosférou a zároveň si užívat soukromí v klidné části obce a to jen kousek od centra. Doporučujeme prohlídku, aby jste si mohli plně uvědomit potenciál a pohodlí, které tento byt nabízí.

Property Characteristics

Listing ID834312
Layout3+1
ConditionGood
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha70
Fully furnishedPartly
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Cellar
MHD 3 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportStochov, U Dubu
🚶 286 m (3 min)
Post officeStochov
🚶 588 m (7 min)
ShopTesco
🚶 601 m (7 min)
Restaurant
🚘 3,778 m (6 min)
PharmacyLékárna Tuchlovice
🚘 3,252 m (5 min)
SchoolStřední škola služeb a řemesel
🚶 291 m (3 min)
Kindergarden
🚘 3,758 m (6 min)
Sports field
🚘 1,071 m (4 min)
Playground
🚶 649 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.