Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
house for sale, 274 m², Ostrava, Moravskoslezský Region
house for sale, 274 m², Ostrava, Moravskoslezský Region
house for sale, 274 m², Ostrava, Moravskoslezský Region

House for sale 6+1 • 274 m² without real estateOstrava - Stará Plesná, Moravskoslezský Region

Ostrava - Stará Plesná, Moravskoslezský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Parking • Cellar 270 m²
PriceCZK 6,199,999Save CZK 600,001CZK 6,800,000


Nabízím k prodeji rodinný dům v Ostravě – Plesné. Zděný, patrový dům je kompletně podsklepený. Přízemí disponuje chodbou, dvěma neprůchozími pokoji, kuchyní, koupelnou a toaletou. V patře jsou tři pokoje a půdní prostor, který nabízí možnost zvětšení obytného prostoru. Ve sklepě se nachází kotelna a další tři místnosti, které mohou sloužit jako sklad. Vytápění je ústřední plynovým kotlem, voda je přivedena z obecního vodovodu. Na udržované zahradě kolem domu je několik ovocných stromů, stodola a garáž. Příjezd na pozemek z obecní komunikace. Rodinný dům je plně obyvatelný a vše v domě je funkční. Dům se nachází v lukrativní lokalitě, výborná dostupnost do Ostravy - Poruby, kdy cesta autem trvá pár minut, MHD 10 minut, do centra Ostravy 20 minut. Jedná se o zajímavou nemovitost s velkým potenciálem, doporučuji prohlídku. Více informací Vám poskytnu telefonicky nebo na osobní schůzce, dohoda možná.

I offer for sale a family house in Ostrava - Plesné. The brick, two-story house is fully basemented. The ground floor features a hallway, two non-passing rooms, a kitchen, a bathroom, and a toilet. Upstairs there are three rooms and an attic space, which offers the possibility of enlarging the living space. In the basement, there is a boiler room and three additional rooms that can serve as storage. Heating is provided by a central gas boiler, and water is supplied from the municipal water supply. There are several fruit trees, a barn, and a garage in the well-maintained garden around the house. Access to the property is from the municipal road. The family house is fully habitable, and everything in the house is functional. The house is located in a lucrative area, with excellent access to Ostrava - Poruba, a few minutes by car, 10 minutes by public transport, and 20 minutes to the center of Ostrava. This is an interesting property with great potential, I recommend a viewing. I will provide more information to you by phone or at a personal meeting, agreement possible.

Property Characteristics

Listing ID832721
Layout6+1
Available from24/03/2024
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha274
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,100
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 270 m²
MHD 4 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportSpojovací
🚶 299 m (4 min)
Post officeOstrava 37
🚘 2,031 m (5 min)
Shop
🚶 68 m (1 min)
BankFio banka
🚘 3,288 m (7 min)
RestaurantGuty
🚶 354 m (4 min)
PharmacyDr.Max
🚶 551 m (7 min)
SchoolStřední škola služeb a podnikání
🚘 831 m (2 min)
KindergardenMŠ Oty Synka
🚶 795 m (10 min)
Sports fieldVíceúčelová sportovní hala (VSH)
🚘 2,239 m (5 min)
Playground
🚶 821 m (10 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.