Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský Region
recreational property to rent, 0 m², Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateMosty u Jablunkova - Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský Region

Mosty u Jablunkova - Mosty u Jablunkova, Moravskoslezský Region

chalupa za týden: celoročně 24.000 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Mosty u Jablunkova v oblasti Severní Morava a Slezsko: 3 ložnice, max. 13 osob.chalupa za týden: celoročně 24.000kč. Stylové ubytování v Chalupě mezi Stromy v Moravskoslezských Beskydech.

Užijte si dovolenou v obklopení přírody a nechte na sebe působit atmosféru horského života, tradic a praskajícího ohně v krbu. Pobyt v naší roubence Vás přenese do historie a života zdejších gorolů. Naše chalupa je ideálním místem ať už pro letní či zimní dovolenou, je na samotě u lesa a kromě lišek, které tady dávají dobrou noc, Vás nikdo nebude rušit. Pokud chcete utéct z každodenního shonu a toužíte po klidu, relaxaci a spojení s okolní přírodou, chalupa je pro to jako stvořená. Zároveň se nachází v bezprostřední blízkosti turistických, běžkařských a cyklistických tras a nedaleko lyžařských svahů. Kde jinde si vyzkoušíte, jaké to je si uvařit snídani na peci, zatopit si večer v krbu a místo zvuku aut a smogu poslouchat jen zpěv ptáků a dýchat čistý vzduch? Pro tyto zážitky a odpočinek přijeďte do nádherné roubenky v horách nedaleko Trojmezí, hranic ČR, Slovenka a Polska.

Property Characteristics

NameChalupa mezi stromy
Bedroom3 ložnice
TownMosty u Jablunkova
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 13 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.