Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 41 m² without real estatePuklicova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský Region

Puklicova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 3 m² • Cellar 3 m²
PriceCZK 3,670,000Save CZK 300,000CZK 3,970,000


Nabízím k prodeji slunný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s celkovou plochou 41m2. Ideální bydlení pro pár. Byt se nachází ve 3.patře panelového domu z celkem 8. Okna a balkón směřují na východ.

Dům se nachází ve skvělé, klidné a zároveň velice dobře dostupné lokalitě v centru města hned za OC IGY. Pěšky 10 minut od náměstí nebo od řeky Vltavy, ale také 5 minut autem od dálnice D3.

Celý byt prošel kompletní rekonstrukcí: rozvody vody a elektřiny, podlahy, štuky, osvětlení. Dispozičně je byt řešen vstupní chodbou s vestavěným botníkem, ze které je přístup do zděné koupelny se sprchovým koutem a toaletou, dále s pračkou a sušičkou LG. Z chodby vstupujeme také přímo do obývacího pokoje spolu s na míru zhotoveným kuchyňským koutem vybaveným vestavěnými spotřebiči (myčka, trouba, varná deska, digestoř - vše v záruce). Kuchyně oddělená od obýváku barovým pultem byla včetně nového obložení dodělána v lednu 2024. Dále je zde ložnice s opravdu hodně prostornými vestavěnými skříněmi, ze které je vstup na balkón. V ložnici jsou skryté stupačky na topení, ale s udělanými průduchy pro větší teplo. Možno v bytě ponechat i nábytek (knihovna v ložnici, skříňky v obýváku, barové stoličky a židle na balkóně), moderní lednici a televizi.

Panelový dům prošel revitalizací - zateplení, fasáda, střecha, plastová okna a nový výtah. K bytu náleží sklepní kóje v přízemí domu. Ve společných prostorách se nachází také velká sušárna a kolárna. Parkování je možné před domem, kde jsou ''modré zóny'' za 400Kč na rok. Náklady na bydlení cca 2500Kč + elektřina (700Kč).

Property Characteristics

Listing ID830238
Layout2+kk
Available from11/03/2024
Floor3
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha41
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 3 m²
Lift
Basement: 3 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNerudova
🚶 139 m (2 min)
Post officeČeské Budějovice 4
🚶 591 m (7 min)
ShopBilla
🚶 374 m (4 min)
Bank
🚶 469 m (6 min)
RestaurantRestaurace Bernard
🚶 352 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚶 556 m (7 min)
School
🚶 219 m (3 min)
KindergardenMŠ Nerudova
🚶 237 m (3 min)
Sports fieldStěna Lanovka
🚘 1,702 m (5 min)
Playground
🚶 227 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.