Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 43 m² without real estateVeronské náměstí, Prague - Horní Měcholupy

Veronské náměstí, Prague - Horní Měcholupy
PriceCZK 2,100,000


Přímý majitel prodá slunný, částečně zařízený (zařízeno starším nábytkem, po dohodě možno nechat/odstranit), družstevní byt o velikosti 43,24m2, který je dispozičně řešen jako 2+kk. Je situován v 6.patře sedmipatrového panelového domu po kompletní rekonstrukci (zateplen, nová fasáda, plastová okna, výtah se momentálně řeší). Byt je čistý, ale bez větších uprav a má původní jádro, takže je vhodný spíše k rekonstrukci, nicméně se v něm da i okamžitě bydlet.

Dům se nacházi v Horních Měcholupech v klidné ulici Veronské Náměstí. Oba pokoje jsou orientovány na jih a mají volný výhled. Součástí bytu je sklep v suterénu. Zbývající anuita cca 33 000,- (převod do OV v roce 2012). Dobrá dostupnost autobusem na metro trasy C (Háje) a metro trasy A (Skalka). Škola, školka v místě, dobrá občanská vybavenost. Hostivařský lesopark a vodní nádrž v docházkové vzdálenosti.

Cena: 2 100 000,-

 

Property Characteristics

Listing ID8289
Layout2+kk
OwnershipOther
RisksPrověřit »
Užitná plocha43
Floor7
Building typeOther

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.