Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House to rent 5+kk • 132 m² without real estateTřebětínská, Prague - Újezd nad Lesy

Reserved
Třebětínská, Prague - Újezd nad LesyPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Terrace 25 m² • Loggia 4 m²
Monthly rentCZK 30,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 60,000


Nabízíme k pronájmu samostatný rodinný dům, který se nachází v žádané lokalitě klidné části obce Újezd nad lesy, v Třebětínské ulici, v těsné blízkosti přírody a bezprostřední blízkosti města. Dům s dispozicí 5+kk se nachází na pozemku s celkovou plochou 539 m2 a prošel kompletní rekonstrukcí před 15 lety. Obytná plocha domu je 132 m2 + terasa o velikosti 25 m2. V přízemí domu se nachází zádveří, komora, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, prostorná ložnice, dále pak obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, ze kterého je vstup na terasu a zahradu. Dřevěným schodištěm se vychází do 1.patra, které disponuje třemi neprůchozími pokoji, koupelnou s vanou a WC a balkonem s výhledem do zahrady. Dům má pochozí půdu, která lze využít za účelem úložných prostor, plastová okna, která jsou v přízemí domu vybavena bezpečnostní mříží. Ústřední vytápění je řešeno pomocí plynového kotle. Krásná zahrada je plná vzrostlých keřů a stromů, nachází se zde terasa, zahradní domek a vlastní studna. Orientace domu je západ (vstup domu) a východ (zahrada). Městská část Újezd nad Lesy disponuje veškerou občanskou vybaveností (ZŠ, MŠ, lékaři, supermarkety, pošta, kultura), vše v docházkové vzdálenosti. Výborné spojení do centra Prahy (přímý spoj vlakem ze sousedních Klánovic - 20 minut na Masarykovo nádraží, autobusem MHD na stanici =M= Černý Most, Depo Hostivař nebo Letňany). Velkou předností lokality je blízký Klánovický les s hustou sítí cyklotras a turistických tras. Parkovat se dá před domem i na pozemku.

Dům je aktuálně částečně vybaven. Jsou zde postele, šatníky, pračka, myčka, lednice, jídelní stůl, obývací stěna, psací stůl, předsíň. Možná dohoda.

Nájemné 30.000 Kč, záloha na služby 2.500 Kč (voda, odpad, internet O2). Plyn a elektřina se převádí na nájemníka. Vratná kauce 60.000 Kč.

Property Characteristics

Listing ID828172
Layout5+kk
Available from28/02/2024
ConditionGood
EPCE - Nehospodárná
Užitná plocha132
Fully furnishedPartly
Plot space539
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 25 m²
Parking
Loggia balcony: 4 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportÚjezd nad Lesy
🚶 365 m (4 min)
Post officePraha 916
🚶 500 m (6 min)
ShopLidl
🚶 386 m (5 min)
BankČeská spořitelna
🚶 314 m (4 min)
RestaurantPizzeria GoGo
🚶 593 m (7 min)
PharmacyLékárna Blatov
🚘 1,384 m (3 min)
SchoolMasarykova základní škola
🚶 599 m (7 min)
KindergardenMateřská škola Sedmikráska
🚶 512 m (6 min)
Sports field
🚘 1,812 m (5 min)
Playground
🚶 470 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.