Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 87 m² without real estateWiesenthalova, Prague - Řeporyje

Reserved
Wiesenthalova, Prague - ŘeporyjePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Cellar 4 m²
Monthly rentCZK 30,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Utility chargesCZK 1,000
+ Refundable depositCZK 60,000


Pronájem bytu 3+kk 195 m2

Pronájem exkluzivního světlého bytu 3+kk 87 m2 s výhledem všech obytných místností do krásně udržované zahrady o velikosti 108 m2 v klidné a neprůjezdné části Prahy 5.

Nabízíme k pronájmu byt přímo z rukou majitele (neplatíte provizi RK) o celkové výměře 195 m² (byt 83,5 m2, sklep 3,5 m2, zahrada včetně zastřešeného posezení 108 m2).

Největší devizou bytu je jednoznačně zahrada, do které je vstup francouzskými okny ze dvou ze tří obytných místností. Zahrada je od jara do podzimu chráněná vzrostlým živým plotem. Díky její poloze (je středobodem obklopeným zahradami sousedních dvou bytů a zahrad sousedícího domu, a není do ní vidět z ulice), poskytuje soukromí, které je absolutně nadstandardní v porovnání s jinými nabídkami.

Luxusní zastřešené venkovní sezení je ideální pro milovníky grilování, snídaní v trávě, večerní skleničky po práci, nebo i pro práci z domova se zpěvem ptáků na pozadí vašich pracovních hovorů. Jako alternativa k venkovní sedací soupravě je houpací síť, kterou si díky samonosné konstrukci můžete libovolně přesouvat po zahradě.

Byt se nachází 8 min od metra linky B (Luka), v blízkosti ulice Jeremiášova, ale díky řadě domů, které jsou blíže k silnici, a díky zapuštění domu do kopce, není hluk dopravy v bytě a na zahradě vůbec slyšet. Oblast je neprůjezdná, takže jí neprojíždí nikdo jiný než obyvatelé okolních nízkopodlažních bytových domů a řadovek.

Světlý a moderně navržený byt se nachází v přízemí cihlového udržovaného domu (postaven r. 2009) umístěného na pomezí Stodůlek a Řeporyjí. Byt je částečně zařízený: moderní kuchyňská linka včetně všech spotřebičů, úložné prostory a nově redesignované koupelny vám poskytnou dostatek prostoru pro zútulnění bytu dle vašeho gusta a potřeb.

K úložným prostorům v bytě připočtěte soukromou sklepní kóji a dvě kočárkárny / kolárny pod zámkem v domě se skvělými sousedskými vztahy a lidmi na úrovni. K bytu je možné pronajmout (2000 Kč/měsíc) velkorysé vnitřní parkovací stání, které je možné použít i ke skladování dalších věcí, např. rakve na auto nebo motorky.

V bytě nebudete potřebovat v létě klimatizaci díky venkovním žaluziím a vzduchu ochlazovaného zahradou. Byt je velmi dobře izolován, takže naopak v zimě je v bytě příjemně teplo i s minimálním vytápěním.

Byt doporučujeme lidem, kteří si cení svého soukromí a klidu, ale nechtějí se vzdát blízkosti oblasti se skvělou občanskou vybaveností (multifunkční sportovní centrum Jeremy sport je přes ulici, stejně tak školy / školky / restaurace / obchodní centrum aj.). Na opačné straně vám náruč otevírá Dalejské a Prokopské údolí, které vám nabídne možnost neomezené flexibility procházek od 15 min do 3h.

Cena nájmu je 30 000 Kč měsíčně + 5000 poplatky + energie. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů je požadována při podpisu smlouvy.

V případě dlouhodobého pronájmu jsme ochotní se na všem rozumně domluvit.

Pokud máte zájem o více informací o bytě nebo o prohlídku bytu, neváhejte nás kontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID828058
Layout3+kk
Available from01/03/2024
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha87
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
EPCC - Úsporná

Additional information

Wheelchair accessible
Parking
Garage
MHD 2 minutes on foot
Basement: 4 m²
Lift
Front garden 110 m²
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportSlatinová
\uD83D\uDEB6 200 m (2 min)
Post officePraha 515
\uD83D\uDE98 2,676 m (8 min)
ShopBilla
\uD83D\uDE98 2,244 m (7 min)
BankČSOB
\uD83D\uDE98 1,709 m (6 min)
RestaurantLongan
\uD83D\uDEB6 572 m (7 min)
PharmacyTilia
\uD83D\uDE98 1,080 m (6 min)
SchoolZŠ Trávníčkova
\uD83D\uDEB6 751 m (9 min)
KindergardenMŠ Paletka
\uD83D\uDE98 2,155 m (7 min)
Sports fieldReinders MMA
\uD83D\uDEB6 710 m (9 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 82 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.