Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • House
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

House to rent 4+kk • 87 m² without real estateNad Šestajovickým potokem, Prague - Klánovice

Nad Šestajovickým potokem, Prague - KlánovicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 37,000

+ Service chargesCZK 620
+ Utility chargesCZK 2,380
+ Refundable depositCZK 74,000


K dlouhodobému pronájmu nabízím pěknou, slunnou novostavbu o dispozici 4+KK. Obytná plocha bytu je 87 m2, plocha pozemku 1035 m2.

Dům je koncipován jako nízkoenergetický s nízkými provozními náklady. Větší část spotřeby elektrické energie pokrývá FVE, umístěná na střeše domu. Okna a dveře jsou v provedení dle technických parametrů pro nízkoenergetické domy s trojsklem. V domě jsou dýhované interiérové dveře včetně obložkových zárubní, plovoucí podlahy a pod nimi topné celoplošné podlahové folie s možností regulovat teplotu v každé místnosti separátně. Součástí domu jsou také krbová kamna s nerezovým komínem. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s moderními elektrospotřebiči. V koupelně je vana, bojler pro ohřev teplé užitkové vody. WC je separátní.Na pozemku je k dispozici rozměrná zděná kůlna (úložný prostor 26 m2) a parkovací stání s nabíječkou na elektromobil, ke kterému se vjíždí branou na elektrický pohon (není vyobrazeno na fotografiích).

Dům se nachází na atraktivním místě obklopeném zelení se vzrostlými stromy ve vyhledávané lokalitě Prahy 9 – Klánovice.Bydlení je v docházkové vzdálenosti od školy, školky, vlakového nádraží a MHD. V docházkové vzdálenosti je i veškerá občanská vybavenost (lékaři, obchody, pošta, kino, kulturní centrum, divadlo, restaurace, kavárny, kynologický klub, květinářství, pošta, vinotéka atd.).V Klánovicích si užijete volnočasových aktivit (turistiky, cykloturistiky, běžkaření) a dalších sportů (fotbalový a tenisový klub, sportovní hala, koupaliště, fitness centrum).

Dostupné je také spojení MHD na metro B, Černý Most 15 minut a vlakové spojení 2x-4x za hodinu do centra Prahy, cca 20 minut na Masarykovo a Hlavní nádraží ze zastávky Klánovice – PID.Klánovice se nachází na východním okraji hlavního města Prahy a obklopuje je Klánovický les, který je součástí přírodní rezervace a ideálním místem pro bydlení, aktivní odpočinek a relaxaci.

Měsíční nájem činí 37 000 Kč + 3000 Kč poplatky.

Property Characteristics

Listing ID826468
Layout4+kk
Available from04/03/2024
ConditionVery good
EPCC - Úsporná
Užitná plocha87
Fully furnishedPartly
Plot space1,035
Building typePrefabricated

Additional information

Parking
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPřímské náměstí
🚶 225 m (3 min)
Post officePraha 914
🚘 986 m (3 min)
ShopŽabka
🚘 1,815 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚘 3,636 m (8 min)
RestaurantBeseda
🚶 793 m (10 min)
PharmacyMediexpert
🚶 571 m (7 min)
SchoolMasarykova základní škola Klánovice
🚘 1,122 m (3 min)
KindergardenMS Lodicka
🚘 1,980 m (4 min)
Sports fieldHala starosty Hanzala
🚘 1,126 m (3 min)
Playground
🚘 1,231 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.