Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent Studio • 73 m² without real estateNováčkova, Brno - Husovice, Jihomoravský Region

Reserved
Nováčkova, Brno - Husovice, Jihomoravský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Parking • Terrace 23 m²
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 1,500
+ Utility chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 25,000


Nabídka loftového bydlení v Brně - Husovicích s terasou

Pro milovníky pohodlí a moderního bydlení máme k dispozici útulný byt o rozloze 50m2 s úchvatnou terasou o velikosti 23m2. Tento byt se nachází ve 3. patře nově upravéh púdního prostoru a je situován v oblíbené lokalitě Brno - Husovice.

Bytová jednotka je navržena s důrazem na stylový a praktický design, nabízí plně vybavenou kuchyň, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. K dispozici je prostorný obývací prostor, kam umístíte obývací pokoj, spací i pracovní kout. Plně vybavená kuchyně a moderní koupelna s bidetovou sprchou, dodávají bytu luxusní atmosféru.

Nedílnou součástí tohoto bydlení je úchvatná velká terasa, která nabízí výjimečný výhled na okolí a poskytuje ideální prostor pro odpočinek či posezení s přáteli a rodinou.

Kromě komfortu bydlení je dům kompletně nově zateplen, což zajišťuje úsporu energií a čisté prostředí v každém ročním období.

Byt má vlastní úsporné elektrické vytápění a nadstandardní izolaci střechy. Ohřev teplé vody zajišťuje vlastní bojler, který je umístěný v koupelně.

Kauce 25.000 Kč

Dostupnost do centra 15 minut, zastávka MHD 50 m, kulturní centrum Musilka 50 m.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají spojení moderního bydlení s klidem a pohodlím.

Další podrobnosti k jednotlivým termínům k prohlídce jsou k dispozici na vyžádání.

Offer of loft living in Brno - Husovice with a terrace

For lovers of comfort and modern living, we have a cozy apartment with an area of 50m2 and a stunning terrace of 23m2 available. This apartment is located on the 3rd floor of a newly renovated attic space and is situated in the popular area of Brno - Husovice.

The apartment unit is designed with an emphasis on stylish and practical design, offering a fully equipped kitchen that will satisfy even the most demanding gourmets. There is a spacious living area where you can place a living room, sleeping area, and work space. The fully equipped kitchen and modern bathroom with a bidet shower add a luxurious atmosphere to the apartment.

An integral part of this living space is the stunning large terrace, which offers exceptional views of the surroundings and provides an ideal space for relaxation or socializing with friends and family.

In addition to the comfort of living, the house is completely newly insulated, ensuring energy savings and a clean environment in every season.

The apartment has its own efficient electric heating and high-standard roof insulation. The hot water is provided by its own boiler located in the bathroom.

Deposit 25,000 CZK

Accessibility to the city center is 15 minutes, public transport stop 50 m, cultural center Musilka 50 m.

For more information and viewing, do not hesitate to contact us. This apartment is an ideal choice for those seeking a combination of modern living with peace and comfort.

Further details about specific viewing dates are available upon request.

Property Characteristics

Listing ID826205
LayoutStudio
Available from17/02/2024
Floor3
EPCC - Úsporná
Užitná plocha73
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 23 m²
MHD 1 minute on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportVozovna Husovice
🚶 85 m (1 min)
Post officeBrno 14
🚶 277 m (3 min)
ShopPotraviny - večerka
🚶 159 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚶 424 m (5 min)
RestaurantRestaurace Na Musilce
🚶 60 m (1 min)
PharmacyLékárna v Husovicích
🚶 26 m (0 min)
SchoolStřední průmyslová škola Chemická Brno
🚶 300 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Merhautova
🚶 716 m (9 min)
Sports fieldStudio Bianca - Sporty Education Center
🚶 668 m (8 min)
Playground
🚶 635 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.