Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+kk • 65 m² without real estateRokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký Region

Rokytnice nad Jizerou - Horní Rokytnice nad Jizerou, Liberecký RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Parking
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 750
+ Utility chargesCZK 3,250
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízíme pěkný zařízený byt k dlouhodobému pronájmu o dispozici 2+1 nebo menší 3+KK.

Byt se nachází v bezprostřední blízkosti centra Rokytnice nad Jizerou, adresa : Horní Rokytnice 552.

Byt je po celkové rekonstrukci a dispozičně byt nabízí : prostornou vstupní předsíň, samostatnou koupelnu s WC, pračkou a sprchovým koutem, kuchyň + jídelnu (nebo menší obývací pokoj), ložnici s manželskou postelí a úložným prostorem, velkorysý samostatný pokoj s dvěmi rozkládacími postelemi, komodami na prádlo a lodžií s malým posezením pro 2 osoby, Kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči: lednicí, el. troubou, sklokeramickou varnou deskou, toustovačem, varnou konvicí, kávovarem, mikrovlnou troubou a kompletní sadou nádobí na k vaření i stolování. Většina bytu je vybavena nábytkem IKEA, v ložnici a druhém pokoji jsou koberce, ve zbytku bytu je vinyl, v koupelně dlažba. interiér je velmi světlý, vyvedený v bílé barvě nebo v neutrálních barvách. Orientace je na jih (pokoj s balkónem), sever (kuchyň s jídelnou) a východ (ložnice).

Jižní strana navíc nabízí nádherný výhled přes celé údolí na protilehlé kopce i na město Rokytnici.

K bytu náleží sklepní kóje (její pronájem je k jednání). Parkování je možné bezplatně na veřejném parkovišti přímo před domem .Vytápění bytu je řešeno centrálně, v koupelně je instalován elektrický žebřík. Byt je nekuřácký a chování zvířete po domluvě je možné.

Celkové platby : nájemné 14.000 Kč / měsíc, zálohy na služby a energie 4.000 Kč / měsíc + zálohy na elektřinu která bude přepsána na budoucího nájemníka.

Vratná kauce ve výši 30.000 Kč + rezervační poplatek ve výši měsíčního nájemného 14.000 Kč + 21% DPH.

Do bytu je zaveden pevný internet, současná smlouva je na 400 Kč / měsíc. Jedná se o stabilní připojení plně dostačující pro práci z domova (vyzkoušeno programátorem).

V současné době probíhá na domě zateplování fasády včetně výměny zábradlí lodžie. Následující sezónu je tedy možné očekávat nižší náklady na vytápění.

Rokytnice nad Jizerou se řadí k oblíbeným místům v ČR, kde můžete celoročně trávit čas s rodinou a využít potenciál tohoto místa v každém ročním období. Díky lokalizaci bytu přímo v centru, budete mít veškerou občanskou vybavenost doslova za rohem - obchody (supermarket Tesco Express je vzdálen 5 minut chůze od domu), kavárny, restaurace, bary, služby, lékárna, různá sportoviště, školy, školky, kulturní vyžití, a mnoho dalšího. Přímo před domem je dřevěné dětské hřiště.

Pokud vás naše nabídka oslovila, je možné si s námi ihned domluvit prohlídku, která může proběhnout vždy od čtvrtka do neděle.

Property Characteristics

Listing ID825641
Layout3+kk
Available from01/03/2024
Floor4
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha65
Fully furnishedFully furnished
ConditionAfter reconstruction
Building typePrefab concrete

Additional information

Parking
Pets are welcome
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transportRokytnice nad Jizerou, náměstí
🚶 446 m (5 min)
Post officeRokytnice nad Jizerou 1
🚶 630 m (8 min)
ShopTesco
🚶 485 m (6 min)
BankKomerční banka
🚶 625 m (7 min)
RestaurantSnekolend
🚶 633 m (8 min)
PharmacyMoje lékárna
🚶 367 m (4 min)
School
🚶 788 m (9 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 780 m (9 min)
Sports fieldTJ Spartak - Sportovní hala
🚘 914 m (2 min)
Playground
🚶 512 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.