Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 351 m² without real estateStudnice - Studnice u Hlinska, Pardubický Region

Studnice - Studnice u Hlinska, Pardubický RegionPartially equipped • Parking • Garage • Balcony 2 m² • Cellar 30 m² • Terrace 6 m²
PriceCZK 6,500,000


Nabízím k prodeji rodinný dům v obci Studnice (okr. Chrudim) s prostornou zahradou, dvěmi garážemi a altánem. Třípodlažní rodinný dům o velikosti 5+1 je po rekonstrukci kuchyně vč. nové kuchyňské linky, dále obývacího pokoje, ložnice a dalších pokojů. K domu je ještě přistavěný samostatný dům o velikosti 4+KK, který sloužil k pronájmu. Oba domy jsou vedené pod jedním číslem popisným. Levý dům jako takový je možné využít k vlastnímu velkorysému bydlení, pravý k pronájmu nebo celý komplex pojmout jako investiční záměr. Další stavbou na pozemku je velký zděný altán, který je možné zrekonstruovat dle svých představ nebo stavebně upravit na samostatnou bytovou jednotku. Na pozemku se nachází garáž pro jeden osobní automobil a další dvougaráž, kterou lze také přestavět na bytovou jednotku. Na návrh řešení se můžete podívat ve fotogalerii - viz. poslední snímek.

Dispozice domu: v prvním podlaží je vstupní chodba s botníkem, samostatné WC, kotelna, 2 oddělené sklepy a technická místnost. V druhém podlaží se nachází spíž, kuchyň s novou kuchyňskou linkou a obývací pokoj. Ve třetím podlaží jsou 4 pokoje, dále koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a WC. Nad třetím podlažím je ještě půda.

Dispozice druhého domu: zádveří, ložnice, šatna, dětský pokoj, jídelna, kuchyň, obývací pokoj, koupelna s velkou vanou, sprchovým koutem a odděleným WC. Podlahové topení v obývacím a dětském pokoji, ostatní místnosti jsou vytápěné plynovým topením.

Nemovitost je vhodná pro velkou rodinu dvou nebo kombinace vašeho bydlení + druhý dům k pronájmu.

Vytápění: Plynový kotel pro oba domy - radiatory

Dům 4kk elektrické vytápění podlahy v 3 pokojích

Voda: Obecní, možnost prohloubit studnu

Odpad: Kanalizace

El. energie: každý dům má vlastní elektroměr / Elektrika po rekonstrukci + vnější rozvod ele. - příprava na zateplení + každý radiátor má termohlavici pro přesné regulování vytápění (6000,- pro dva domy)

+skleník, dětské hřiště, parkování pro 4 auta, 3 vstupní brány na pozemek, tichá lokalita

Pro lepší představu nutno vidět.

Obec Studnice leží jižně od města Hlinsko, vzdáleného pouhé 2 km. V obci se nachází potraviny a restaurační zařízení. Město Hlinsko disponuje mateřskou školou, několika základními školami, gymnáziem, základní uměleckou školou, střediskem praktického vyučování, praktickými lékaři, dalšími specializovanými lékaři, městskou policií, atd. V Hlinsku je také sportovní areál Olšinky se zimním stadionem, krytý plavecký bazén nebo SKI areál pro sjezdové lyžování. V blízkém okolí města poté naleznete dvě golfová hřiště, běžecké tratě, turistické a cykloturistické trasy, hippostezky a spoustu dalšího. V Hlinsku také působí celá řada sportovních klubů. Cca 1 km od nabízené nemovitosti se nachází vodní nádrž Hamry.

Pro sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Rád pomohu s financováním.

Property Characteristics

Listing ID825550
LayoutOther
Available from13/02/2024
ConditionAfter reconstruction
Building typeMixed
RisksPrověřit »
Užitná plocha351
Fully furnishedPartly
Plot space1,590
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 2 m²
Basement: 30 m²
Garage
Terrace/deck: 6 m²
Parking
MHD 3 minutes by car

What you will find nearby

Public transport
🚘 2,640 m (3 min)
Post officeHlinsko v Čechách 1
🚘 3,668 m (6 min)
ShopMarket Qanto
🚘 3,985 m (7 min)
BankKomerční banka
🚘 3,382 m (6 min)
RestaurantU Sv. Huberta
🚘 3,986 m (7 min)
PharmacyDr. Max
🚘 3,353 m (6 min)
SchoolGymnázium K. V. Raise
🚘 3,308 m (6 min)
KindergardenMilíčova 296
🚘 3,241 m (6 min)
Sports fieldOrel
🚘 3,441 m (6 min)
Playground
🚘 3,368 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.