Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 54 m² without real estateKovanecká, Prague - Libeň

Reserved
Kovanecká, Prague - LibeňPublic transport 4 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 3.28 m² • Cellar 0.94 m²
Monthly rentCZK 21,000

+ Service chargesCZK 3,000
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Adresa nabízí perfektní dostupnost do centra MHD a jednoduché spojení na výpadovky D8, D10, D11 stejně tak jako na D1, D5 a D6.

Celý byt je kompletně vymalován bílým nátěrem

Vybavenost bytu:

- obývací pokoj s kuchyňským koutem: zánovní kuchyně je vybavena myčkou nádobí Electrolux a volně stojící 120 l chladničkou s mrazicí přihrádkou Electrolux. Kombinovaný el. sporák s troubou a varnou deskou doplňuje mikrovlnná trouba, TV stolek, rozkládací sedací souprava s dvoulůžkem. K dispozici je jídelní stůl se židlemi pro dva, komoda, žaluzie jsou na všech oknech.

V obyváku je zásuvka pro internet a kabelovou TV poskytovatele Vodafone.cz, k dispozici je i zásuvka O2 pro ADSL internet.

- vstupní chodba: domácí telefon s elektrickým vrátným, šatní skříň, věšák na oblečení

- koupelna je vybavena smaltovanou bílou 170 cm vanou KALDEWEI, textilním sprchovým závěsem, topným žebříkem centrálního topení, toaletní skříňkou se zrcadlovými dvířky, keramickým bílým umyvadlem a jednoduchým koupelnovým nábytkem. V koupelně je připraven rozvod, přípojka a zásuvka pro automatickou pračku. Kvalitu vzduchu zajišťuje odsávací ventilátor s časovým spínačem.

- záchod je samostatný a má odsávání vzduchu ventilátorem s časovým spínačem

- ložnice: je vybavena manželskou postelí (180 x 200 cm) s rošty a matracemi, noční stolek, dvojdílná skříň s plnými dveřmi a třídílná skříň se zrcadlovými dveřmi nabízejí velký úložný prostor, okno má žaluzie. Na podlaze koberec.

- balkon 3,28 m2: vybaven sítí proti holubům nebo jako zabezpečení mazlíčků

- komora 0,94 m2: vybavená policemi

- parkování je možné v okolí domu nebo na území Prahy 9 pro rezidenty

Lokalita:

Klidná část Praha 9, Libeň, areál Vinohrad u Rokytky v blízkosti parku Podviní. Byt se nachází v docházkové vzdálenosti (10 minut) od metra „B“ Českomoravská/O2 Aréna (9 minut jízdy do centra Prahy do stanice metra Náměstí republiky) a tramvajových zastávek „Divadlo Gong“, „Balabenka“ nebo „Ocelářská“. Pěšky jsou rovněž dostupné železniční stanice nádraží Vysočany nebo nádraží Libeň.

Občanská vybavenost: Nemocnice s poliklinikou ve Vysočanech, základní škola, 2x školka.

Nákupní možnosti: Obchodní Centrum Harfa, Obchodní Centrum Fénix, Albert, večerka, Tesco Express, Lidl.

Restaurace: Pizzerie Cerreto, Švejk restaurant u Brázdů, Restaurace Šnyt, Old Armenia, Pivovarská restaurace Kilián.

Sportovní zázemí:

venkovní posilovna Podvinný mlýn bezprostředně u domu, posilovna Hammer Strength Fitness v budově UNYP Arena 1 min pěšky od domu, obdobně jako rugby hřiště RC SPARTA a atletický stadion AC SPARTA Praha, Lanové centrum Vysočany, Bobovka Prosek, Lanový park Prosek. Za domem vede cyklotrasa A26 „Rokytka“. V blízkosti je Park Podviní, keltské hřiště a pro mazlíčky psí hřiště.

Zvláštní požadavky: Byt pronajmeme jedné nebo max. dvěma osobám. V bytě je zakázáno kouření. Byt je vhodný pro domácí mazlíčky.

The address offers perfect accessibility to the city center by public transport and easy connection to the D8, D10, D11 highways as well as to the D1, D5, and D6.

The entire apartment is completely painted with white paint.

Apartment equipment:

- living room with kitchenette: the brand new kitchen is equipped with an Electrolux dishwasher and a freestanding 120 l refrigerator with a freezer compartment by Electrolux. A combined electric stove with an oven and a cooktop is complemented by a microwave oven, a TV stand, a folding sofa set with a double bed. There is a dining table with chairs for two, a chest of drawers, blinds on all windows.

There is an internet socket and a cable TV socket for the provider Vodafone.cz in the living room, and also an O2 socket for ADSL internet.

- entrance hall: home phone with electric gatekeeper, wardrobe, clothes rack.

- bathroom is equipped with a white enamelled 170 cm bathtub by KALDEWEI, a textile shower curtain, a central heating towel rail, a toilet cabinet with mirrored doors, a white ceramic sink, and simple bathroom furniture. The bathroom is prepared with distribution, connection, and socket for an automatic washing machine. Air quality is ensured by an exhaust fan with a timer switch.

- the toilet is separate and has an exhaust fan with a timer switch.

- bedroom: equipped with a double bed (180 x 200 cm) with slats and mattresses, a bedside table, a two-part wardrobe with full doors, and a three-part wardrobe with mirrored doors offer ample storage space, the window has blinds. Carpet on the floor.

- balcony 3.28 m2: equipped with a net against pigeons or as pet security.

- storage room 0.94 m2: equipped with shelves.

- parking is possible in the vicinity of the building or in the area of Prague 9 for residents.

Location:

Quiet part of Prague 9, Libeň, Vinohrad area near Podviní Park. The apartment is within walking distance (10 minutes) from the metro station "B" Českomoravská/O2 Aréna (9 minutes ride to the city center to the metro station Náměstí republiky) and tram stops "Divadlo Gong", "Balabenka" or "Ocelářská". Vysocany train station or Libeň train station are also within walking distance.

Public amenities: Hospital with a polyclinic in Vysočany, primary school, 2x kindergarten.

Shopping options: Harfa Shopping Center, Fénix Shopping Center, Albert, convenience store, Tesco Express, Lidl.

Restaurants: Cerreto Pizzeria, Švejk restaurant u Brázdů, Šnyt Restaurant, Old Armenia, Kilián Brewery Restaurant.

Sports facilities:

outdoor gym Podvinný mlýn right next to the building, Hammer Strength Fitness gym in the UNYP Arena building 1 min walk from the building, as well as RC SPARTA rugby field and AC SPARTA Prague athletics stadium, Vysočany Rope Center, Bobovka Prosek, Prosek Rope Park. Behind the building, there is a cycling route A26 "Rokytka". Nearby is Podviní Park, a Celtic playground, and a dog park for pets.

The apartment is rented to max 2 person. Non smoking!

Property Characteristics

Listing ID825186
Layout2+kk
Available from01/03/2024
Floor3
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingCentral
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 3.28 m²
Basement: 0.94 m²
Lift
Pets are welcome
Wheelchair accessible
Parking
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 370 m (4 min)
Post officePraha 8
🚘 1,150 m (3 min)
Shop
🚶 300 m (4 min)
BankKomerční banka
🚶 625 m (8 min)
RestaurantKrčma v mlejně
🚶 210 m (3 min)
PharmacyCithara
🚶 786 m (9 min)
SchoolZŠ Na Balabence
🚶 432 m (5 min)
Kindergarden
🚶 404 m (5 min)
Sports fieldArena Sparta
🚶 241 m (3 min)
Playground
🚶 450 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.