Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 53 m² without real estateVsetínská, Brno - Štýřice, Jihomoravský Region

Reserved
Vsetínská, Brno - Štýřice, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 3 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 5,100,000


Nabízím k prodeji rekonstruovaný byt 2+1 ve vyhledávané lokalitě Brno-střed na ulici Vsetínská. Byt o výměře 53m2 se nachází ve 4.patře v 8 patrovém panelovém domě s výtahem. Bytový dům je po zateplení, rekonstrukci střechy, rekonstrukci všech stojatých rozvodů, revitalizaci prostoru před domem, jsou vyměněna plastová okna, domovní telefon, vstup na čip.

Byt prošel úpravami pro zlepšení komfortu - zvětšená kuchyňská linka, nové zděné jádro, nové všechny dveře. V pokojích jsou na podlahách parkety, v kuchyni a předsíni je nová laminátova podlaha, v koupelně a na toaletě dlažba. Rozvody elektřiny jsou v mědi, rozvod vody a kanalizace došly kompletní rekonstrukce.

Vstupujte do prostorného obývacího pokoje, který je osvětlen přirozeným světlem díky velkým oknům a poskytuje bezproblémový přechod na štědře dimenzovaný balkon. Tento venkovní prostor je ideálním místem pro relaxaci a setkávání s přáteli, a co je nejdůležitější, nabízí vám jedinečný pohled na dynamickou krajinu města. Kuchyně je plně vybavena moderními spotřebiči a špičkovými materiály, což vytváří inspirativní prostředí pro vaření a společné stolování. Větší druha ložnice s nabídkou dostatku úložného prostoru vytváří klidné místo pro odpočinek po náročném dni. Okna jsou kvalitní plastová s vnitřní žaluzií.

Přestavěná kuchyň disponuje kuchyňskou linkou a veškerými spotřebiči - nová lednice, mikrovlnná trouba. Dále se v bytě nachází samostatné WC a koupelna s vanou, zástěnou, vestavným zrcadlem a pračkou. K bytu patří sklepní kóje. Měsíční náklady jsou cca 4500, + internetové připojení.

V blízkosti bytu je veškerá občanská vybavenost – MŠ, ZŠ, pošta, lékárna, zdravotní poliklinika, nemocnice, restaurace, supermarkety, hřiště pro děti, dopravní uzel MHD.

Property Characteristics

Listing ID825151
Layout2 bedroom
Available from01/03/2024
Floor4
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha53
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 3 m²
Lift
Basement: 2 m²
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVsetínská
🚶 284 m (3 min)
Post officeBrno 39
🚶 260 m (3 min)
ShopBítešské pečivo
🚶 400 m (5 min)
BankKomerční banka
🚶 444 m (5 min)
RestaurantUnion
🚶 327 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚶 435 m (5 min)
SchoolStřední škola polytechnická Brno
🚶 589 m (7 min)
KindergardenNa kopečku u zvonečku
🚶 727 m (9 min)
Sports fieldPosilovna Malý průvan
🚶 336 m (4 min)
Playground
🚶 82 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.