Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat to rent Studio • 25 m² without real estateBudovatelů, Přerov - Přerov, Olomoucký Region

Budovatelů, Přerov - Přerov, Olomoucký RegionPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 8,750Save CZK 1,000CZK 9,750

+ Service chargesCZK 1,300
+ Utility chargesCZK 800
+ Refundable depositCZK 17,500


Nabízím k pronájmu byt 1+kk o výměře 25,4 m2 na ulici Budovatelů v Přerově. V klidné lokalitě v docházkové vzdálenosti k řece Bečvě, laguně a městského parku Michalov. V blízkosti je občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchod COOP, Lékárna a autobusová zastávka). Jedná se o byt v 9.NP bytového domu s výtahem. Byt je orientován na západ s výhledem na centrum města Přerov. Bytová jednotka disponuje vstupní chodbou [3,08 m2] s menším úložným prostorem do stropu, rekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem [1,97 m2] spojenou s WC [1,03 m2] a plně vybavenou obytnou místností [17,32 m2]. Obytná místnost je vybavena kuchyňskou linkou s dřezem, sklokeramickou deskou s dvěma plotýnkami, pračkou, lednicí s mrazákem a rychlovarnou konvicí. Součástí obytné místnosti je taktéž dvě šatní skříně, pojezdný stolek, postel s přistýlkou a televize. K dispozici je taktéž sklepní kóje, kolárna a sušárna bytového domu. Bytový dům je po revitalizaci a je hlídaný kamerovým systémem domu. Bydlení je vhodné pro 1 až 2 osoby. Hledáme spolehlivé pracující dlouhodobé nájemce. Měsíční nájemné činí 8 750,- Kč + zálohy na energie a služby (teplo, TUV, vodné a stočné, společná energie, elektrická energie, výtah a úklid domu = 2100,- Kč). Vratná kauce činí 2měsíční nájmy (17 500,- Kč), bez provize RK. Pro více informací a pro případnou prohlídku bytu nás neváhejte kontaktovat.

I offer for rent a 1+kk apartment with an area of 25.4 m2 on Budovatelů street in Přerov. In a quiet location within walking distance to the river Bečva, the lagoon and the city park Michalov. Civic amenities are nearby (kindergarten, elementary school, COOP store, pharmacy and bus stop). This is an apartment on the 9th floor of an apartment building with an elevator. The apartment is oriented to the west with a view of the city center of Přerov. The apartment unit has an entrance hall [3.08 m2] with a small storage space in the ceiling, a renovated bathroom with a shower [1.97 m2] connected to a toilet [1.03 m2] and a fully equipped living room [17.32 m2]. The living room is equipped with a kitchen unit with a sink, a glass-ceramic hob with two hotplates, a washing machine, a fridge with a freezer and a kettle. The living room also includes two wardrobes, a mobile table, a bed and a television. There is also a cellar cubicle, a bike room and a drying room of the apartment building. The apartment building is after revitalization and is guarded by the building's camera system. Housing is suitable for 1 to 2 people. We are looking for reliable working long-term tenants. The monthly rent is CZK 8,750 + deposits for energy and services (heat, hot water, water and sewage, common energy, electricity, lift and house cleaning = CZK 2,100). The refundable security deposit is 2 months' rent (CZK 17,500), without commission. For more information and for a possible tour of the apartment, do not hesitate to contact us.

Property Characteristics

Listing ID825062
LayoutStudio
Available from14/02/2024
Floor9
Building typePrefab concrete
Age30 - 50 years
ReconstructionInterior
Užitná plocha25
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 1 minute on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportU Tenisu
🚶 119 m (1 min)
Post officePřerov 5
🚶 211 m (3 min)
ShopRacek
🚶 95 m (1 min)
BankKomerční banka
🚶 803 m (10 min)
RestaurantFloria
🚶 267 m (3 min)
PharmacyLékárna SANO
🚶 199 m (2 min)
SchoolZákladní škola Trávník
🚶 159 m (2 min)
KindergardenMateřská škola U Tenisu
🚶 288 m (3 min)
Sports field
🚶 453 m (5 min)
Playground
🚶 206 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.