Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 42 m² without real estateKubova, Prague - Karlín

Kubova, Prague - KarlínPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking
Monthly rentCZK 17,500

+ Service chargesCZK 1,800
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 22,000


Rohový půdní byt 2+kk, 42 m2 v centru Prahy – Karlín, v 5.p secesního domu s výtahem, v krásné lokalitě Lyčkova náměstí, perfektní občanskou vybaveností, několika krásnými parky a s perfektní dopravní dostupností.

Dispozice bytu

Byt je po rekonstrukci. Sestává se ze vstupní chodby s vestavěnou šatní skříní v dekoru Makasar, rohového a velmi slunného obývacího pokoje s otevřeným kuchyňským koutem, dále pak samostatnou ložnicí s další vestavěnou skříní s posuvnými skleněnými dveřmi Lacobel a vybavenou koupelnou se skleněným sprchovým koutem a pračkou. Na podlahách v pokojích je plovoucí podlaha, v koupelně a chodbě pak designová dlažba. Z bytu se naskýtá krásný výhled na zalesněný Vítkov, moderní architektonickou budovu Butterfly a na secesní Lyčkovo náměstí. Parkování je možné přímo před domem.

Vybavení

Moderní kuchyňský kout je vybaven sklokeramickou varnou deskou, elektrickou troubou a stylovou lednicí. Všechna okna jsou vybavena novými designovými zatemňovacími roletami pro větší komfort i odraz slunečního světla. V koupelně najdete sprchový kout, kosmetickou skříň se dvěma šuplíky, velké zrcadlo , závěsnou toaletu , automatickou pračku a plynový kotel WEISSMAN. Chodba je vybavena velkou vestavěnou skříní, botníkem a věšákem. Další vestavěná skříň se nachází v ložnici. Byt má vlastní měření plynu, elektřiny i vody. Byt je dispozičně a rozlohou velmi vhodný pro jednotlivce, preference.

V případě obsazenosti 1 osobou vycházejí poplatky na cca 1800 Kč ( vodné, stočné, el. spol. prostor, výtah, odvoz odpadu) + elektřina a plyn cca 2000 Kč (vlastní měření - elektroměr a plynoměr se převádějí na nájemce, máte tak nad svou spotřebou kontrolu).

Z občanské vybavenosti se v blízkém okolí nachází stanice metra Křižíkova , tramvajová zastávka Urxova ( 3, 24 a 8), škola a školka na Lyčkovo náměstí, Fitness Holmes Place, Dream Fit, Zoom cycle, ordinace praktického lékaře, administrativní a obchodní budovy - Rohanské nábřeží, velký krásný park, cyklostezka kolem řeky (Karlín - Troja - Zdiby) a další služby jako obchody, banky, kavárničky a výtečné restaurace. Můžete dále užívat krásného posezení na Lyčkovo náměstí nebo se vydat na procházku kolem Vltavy (Rohanské nábřeží), do Kaizlových sadů se zámečkem, které se nacházejí hned za domem, gurmáni ocení Farmářské trhy na Karlínském náměstí.

Byt je volný ihned

Property Characteristics

Listing ID825008
Layout2+kk
Available from10/02/2024
Floor5
EPCE - Nehospodárná
Užitná plocha42
Fully furnishedPartly
ConditionAfter reconstruction
Building typeMixed

Additional information

Parking
MHD 4 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transportUrxova
🚶 356 m (4 min)
Post officePraha 86
🚘 1,175 m (4 min)
ShopPotraviny U Kačenky
🚶 203 m (2 min)
BankČSOB
🚶 581 m (7 min)
RestaurantKarlínská pivnice
🚶 238 m (3 min)
PharmacyU slunce
🚶 444 m (5 min)
SchoolZŠ Lyčkovo náměstí
🚶 101 m (1 min)
KindergardenCírkevní mateřská škola Laura
🚘 1,369 m (5 min)
Sports fieldAikido Karlín
🚶 495 m (6 min)
Playground
🚶 26 m (0 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.