Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² without real estateMšenská, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký Region

Mšenská, Jablonec nad Nisou - Mšeno nad Nisou, Liberecký RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Cellar 2 m² • Loggia 4 m²
PriceCZK 4,250,000


Krásný, moderně zařízený byt 3+1 s lodžií v 5.patře (ze 7), s vlastní sklepní kójí a sdílenou prostornou kolárnou na nejatraktivnějším místě v Jablonci s výhledem na přehradu (150m).

Panelový dům po kompletní revitalizaci, zateplený, s vlastní kotelnou a efektivně fungujícím SVJ. V domě nový výtah a bezpečnostní kamerový systém. Nízké provozní náklady – zálohy na teplo, vodu, poplatky a příspěvky do SVJ na rok 2024 = 4135,- Kč/měs.

V celém bytě nové el.rozvody, plastová okna s žaluziemi, podlahy kvalitní linoleum. Byt v průběhu užívání perfektně udržován a průběžně rekonstruován. Poslední rekonstrukce v r.2023 – chodba, WC, ložnice.

Dispozičně byt velmi dobře řešen – všechny místnosti mají samostatný vstup z chodby, kromě ložnice, která je přístupná z obývacího pokoje.

Obývací pokoj s lodžií a dětský pokoj jsou orientovány na Z, ložnice a kuchyň orientovány na V s výhledem na přehradu. Moderní kuchyně disponuje zabudovanou myčkou, el.troubou, mikrovln.troubou a velkým množstvím úložných prostorů. Nad integrovanou plynovou varnou deskou je výkonný odsavač par s odtahem přímo do komína. Prostornou chodbu lze dovybavit zabudovanými skříněmi a pokud by někomu nevyhovovala prostorově skromnější koupelna se sprchovým koutem, lze koupelnu stavebně zvětšit na úkor této chodby.

Tento byt je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají komfortní bydlení na skvělé adrese v JBC – neomezené možností sportovního vyžití a vše potřebné vč. obchodů, zdrav. střediska, školky, školy a zastávek IDOL doslova „za rohem“.

Property Characteristics

Listing ID823961
Layout3+1
Available from03/02/2024
Floor5
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha75
Fully furnishedFully furnished
ConditionAfter reconstruction
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Loggia balcony: 4 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMšeno, kaplička
🚶 193 m (2 min)
Post officeJablonec nad Nisou 4
🚘 1,800 m (4 min)
ShopKaufland
🚶 246 m (3 min)
BankČeská spořitelna, OC Rýnovka
🚘 1,820 m (4 min)
RestaurantPizza Bany
🚶 438 m (5 min)
PharmacyBenu
🚶 269 m (3 min)
SchoolZákladní škola
🚶 636 m (8 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 585 m (7 min)
Sports fieldMěstská sportovní hala
🚘 1,553 m (4 min)
Playground
🚶 248 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.