Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Lánov, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Lánov, Královéhradecký Region
recreational property to rent, 0 m², Lánov, Královéhradecký Region

Recreational property to rent • 7 ložnic without real estateLánov - Horní Lánov, Královéhradecký Region

Lánov - Horní Lánov, Královéhradecký Region

chata za týden: léto 38.000 Kč, zima 37.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Strážné - Vápenice v oblasti Krkonoše: 7 ložnic, celkem pro 1 až 28 osob.chata za týden: léto 38.000kč, zima 37.000kč. Srdečně Vás zveme do naší Chaty STYL, která se nachází na polosamotě v horském středisku obce Strážné. Krásný čas v krkonošské přírodě budete trávit na úpatí Strážné Hůry ve výšce 806m. n. m. Poloha chalupy je rájem pro milovníky čerstvého ovzduší, vášnivé sběrače hub a vyznavače aktivní dovolené, kterou strávíte pomocí pěší turistiky, cykloturistiky či v zimě na běžkách a lyžích na rozlehlých okolních kopcích. Od centra obce Strážné budete vzdálení cca 1,8km - připravte se na absolutní klid a soukromí.

Celková kapacita 28 osob je rozprostřena mezi sedm samostatných ložnic. Objekt rádi pronajmeme jedné skupině po čas celého roku. Uspořádejte si u nás třeba rodinné setkání, školní výlet nebo teambuilding a stravte společný čas v horském prostředí s vůní přilehlého lesa. Navíc si v letních horkých dnech zamilujete možnost osvěžení ve venkovním bazénu a v zimě své tělo po sportovním výkonu naložíte do vířivky nebo sauny a odpočinete si fyzicky i mentálně.

Property Characteristics

NameChata Styl
Bedroom7 ložnic
TownStrážné - Vápenice
Wi-fiano
Saunaano
Dogs allowedano
Capacity1 až 28 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolano
Whirlpoolano

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.