Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 95 m² without real estateJagellonská, Prague - Vinohrady

Jagellonská, Prague - VinohradyPublic transport 4 minutes of walking
Monthly rentCZK 29,000

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 400
+ Refundable depositCZK 54,000


Available February ASAP -I am offering for rent a spacious and well-maintained 3+1 apartment located on the first floor of a five-story brick building. The apartment has a total area of 95 square meters and is in very good condition.

The apartment is unfurnished, allowing you to design and decorate it according to your own taste and preferences. The layout of the apartment consists of three separate rooms, a kitchen, a bathroom, and a separate toilet. The rooms are bright and airy, providing a comfortable and pleasant living space.

The apartment is located in a quiet residential area on the cusp of Vinohrady/Zizkov, ensuring a peaceful and tranquil living environment. The neighborhood offers all the necessary amenities such as shops, schools, and parks, making it an ideal place to live for families or professionals.

If you are interested in renting this apartment or have any further questions, please feel free to contact me through the messaging platform. I will be more than happy to provide you with additional information or schedule a viewing. Don't miss out on this opportunity to make this apartment your new home!

Czech:

Volný únor co nejdříve -Nabízím k pronájmu prostorný a udržovaný byt 3+1 v prvním patře pětipatrového cihlového domu. Byt má celkovou výměru 95m2 a je ve velmi dobrém stavu.

Byt je nezařízený, což vám umožňuje navrhnout a zařídit si jej podle vlastního vkusu a preferencí. Dispozice bytu tvoří tři neprůchozí pokoje, kuchyně, koupelna a samostatné WC. Pokoje jsou světlé a vzdušné a poskytují pohodlné a příjemné bydlení.

Byt se nachází v klidné rezidenční lokalitě na okraji Vinohrad/Žižkova, zajišťující klidné a tiché bydlení. Okolí nabízí veškerou potřebnou občanskou vybavenost jako jsou obchody, školy a parky, díky čemuž je ideálním místem k bydlení pro rodiny i profesionály.

Pokud máte zájem o pronájem tohoto bytu nebo máte další dotazy, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím platformy pro zasílání zpráv. Více než rád vám poskytnu další informace nebo naplánuji prohlídku. Nenechte si ujít tuto příležitost a vytvořte si z tohoto bytu svůj nový domov!

Property Characteristics

Listing ID823485
Layout3+1
Available from31/01/2024
Floor1
EPCC - Úsporná
Užitná plocha95
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 386 m (5 min)
Post officePraha 33
🚶 259 m (3 min)
Shop
🚶 164 m (2 min)
BankmBank
🚶 300 m (4 min)
RestaurantIana Sushi House
🚶 10 m (0 min)
PharmacyU krále Jiřího
🚶 479 m (6 min)
SchoolZákladní škola - Duhová škola
🚶 329 m (4 min)
KindergardenDětské vzdělávací centrum Clever
🚶 514 m (6 min)
Sports fieldSokol Praha Královské Vinohrady
🚘 1,226 m (3 min)
Playground
🚶 215 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.