Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 180 m² without real estateDoubice, Doubice - Doubice, Ústecký Region

Doubice, Doubice - Doubice, Ústecký Region
PriceCZK 4,900,000


Pohodlný, luxusní rodinný dům na konci malé vesnice u lesa s oplocenou zahradou 2000m. Orientace jihozápadní. Velká obytná kuchyň (40 m), 2 ložnice, 2 koupelny, podkrovní ateliér, pracovní kout. Připojení k telefonu a internetu - rozvod do všech místností. V přízemí podlahové topení a dlažba, v patrech radiátory a jasanové parkety, dubové prosklené dveře a schodiště. V celém domě bezpečnostní skla, alarm. Topení kombinované (elektrický kotel/kolektory). Vhodné pro trvalé i rekreační bydlení; ocení milovníci čisté přírody (České Švýcarsko), procházky, ježdění na kole, houbaření, a ti, kteří hledají klid pro tvůrčí práci, klidné bydlení nebo klidný odpočinek/důchod. Možno využít i k pronájmu, neboť jde o vyhledávanou rekreační a turistickou oblast.

Spacious family / summer house (180 m2) with garden(2000 m2) is located at the end of the small recreational village surrounded by woods on the border of protected landscape Czech Switzerland. Modern comfortable style, solar panels, electric heating (downstairs floor heating) and fire place (fire stove). Downstairs: hall, bathroom, large furnished kitchen, terrace, working corner, upstairs: hall, two bedrooms, bathroom, under the roof: hall and attic studio. The place is suitable for freelance or retired couple, for people who love woods, mushrooms and bilberries picking, walking, biking or skiing, for people searching peaceful place.

Property Characteristics

Listing ID82299
Layout4+kk
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha180
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.