Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 64 m² without real estateKuželov - Kuželov, Jihomoravský Region

Kuželov - Kuželov, Jihomoravský RegionPublic transport 5 minutes of walking
PriceCZK 2,400,000Save CZK 100,000CZK 2,500,000


Prodáváme byt 3+kk o rozloze 64 m² se sklepem a zahrádkou v malé vesničce Kuželov vzdálené cca 3 km od obce Velká nad Veličkou. Byt se nachází 500 m od historického větrného mlýna v krásné přírodě Bílých Karpat.

Dispoziční řešení

Byt má moderně řešené dispozice – obývací pokoj je propojený s kuchyní, nabízí tak vzdušný společný prostor domácnosti. V obývacím pokoji je navíc možné využít komín na osazení krbových kamen. Součástí bytu jsou dále dětský pokoj a ložnice (podlaha z dřevěných parket), vstupní chodba. Koupelna je připravena na osazení vany, WC, pračky a sprchového koutu.

Něco navíc

K bytu náleží sklep o ploše 10 m². Bonusem je malá zahrádka o rozměrech cca 6×25 m, která se pronajímá od pozemkového fondu za roční paušál cca 520,- Kč. Výhled z oken bytu je na krásnou čistou krajinu Bílých Karpat. Ideální místo pro ty, kdo hledají příjemné bydlení na dosah přírody.

V rámci kupní ceny je na bytě dokončeno

V roce 2010 došlo k výměně oken za nová, plastová a zateplení bytového domu.

Při letošní rekonstrukci byla provedena kompletní výměna starých rozvodů vody, plynu, topení a elektro. Sádrokartonové podhledy provedeny v celém bytě. V kuchyni i koupelně příprava na podlahové el. topení. Vytápění bytu zajišťuje kondenzační kotel umístěný ve sklepě, případně je možnost vytápět krbovými kamny.

Sami si dokončíte

Byt vymalujeme na bílo a v tomto stavu jej budeme prodávat. Na vás již bude k dokončení – obklady a zařízení koupelny, podlahoviny v celém bytě, montáž vstupních a interiérových dveří, kuchyně a světla. V případě, že budete chtít zmíněné dokončit od nás, i tuhle variantu nabízíme

Jaké náklady jsou s bydlením spojené

Zálohy na služby: fond oprav 1740,- Kč, příspěvek SČMBD 3,- Kč, odměny samosprávám 15,- Kč, pojištění nemovitosti 23,- Kč, příspěvek na správu 168,- Kč, osvětlení společných prostor 105,- Kč, ostatní náklady 56,- Kč, nyní celkem za služby a užívání 2110,- Kč.

Kuželov, kde to je?

Vesničku Kuželov, která má cca 400 obyvatel, najdete na úpatí Bílých Karpat v horňácké oblasti Moravského Slovácka, sousedí bezprostředně se státní hranicí Slovenska. V obci jsou historické památky jako je kostel Nejsvětější Trojice nebo významná technická památka větrný mlýn holandského typu. Kuželov je známý pro své bohaté udržování folklorních tradic, o které se starají místní folklorní spolky a sdružení.

Cena k jednání.

Property Characteristics

Listing ID822447
Layout3+kk
Available from31/01/2024
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha64
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 0 minutes by car

What you will find nearby

Public transportKuželov, točna
🚶 426 m (5 min)
Post officeHrubá Vrbka
🚘 2,093 m (3 min)
ShopCoop
🚶 492 m (6 min)
RestaurantJavornická hospoda
🚘 6,249 m (8 min)
Pharmacy
🚘 10,061 m (14 min)
SchoolZákladní škola
🚘 5,193 m (8 min)
Kindergarden
🚘 1,388 m (2 min)
Sports fieldSportovní hala
🚘 5,238 m (8 min)
PlaygroundDětské hřiště
🚘 1,972 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.