Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 44 m² without real estateLessnerova, Prague - Petrovice

Lessnerova, Prague - PetrovicePublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 18,000

+ Service chargesCZK 2,771
+ Utility chargesCZK 540
+ Refundable depositCZK 30,000


! ZCELA NOVĚ ZREKONSTRUOVÁNO !

Jako přímý majitel nabízím pronájem 2+kk, 44m2 v Praze 10 - Petrovicích. Byt právě prošel nákladnou rekonstrukcí, vše je nové - jádro, kuchyně, veškeré rozvody elektriky a vody, podhledy, podlahy (vinyl), štuky, světla. Předokenní rolety na dálkové ovládání jsou objednány, montáž cca za měsíc. Byt je volný ihned.

Zařízení bytu: kuchyňská linka, indukční varná deska, el. trouba, lednice, myčka. Byt je v 7. patře a má nádherný výhled z obou pokojů. V bytě jsou plastová okna. Panelák je komplet zateplen. Parkování před domem bezproblémové a zdarma.

MHD před domem - bus na metro-C Háje jezdí ve špičce každých 5min, doba jízdy 7min. Dále zde jezdí přímý bus na M-A Skalka a na M-B Černý Most a Smíchovské nádraží. Občanská vybavenost: Albert, poliklinika, škola, školka, vše max. 5 minut chůze. V blízkosti Hostivařská přehrada a lesopark. Klidné prostředí, přímo před domem jsou pouze rodinné domky - viz foto z okna. Příjemní sousedé. K bytu patří sklep.

Nájemné je 18.000 Kč a již obsahuje Provozní fond.

Zúčtovatelné poplatky tvoří zálohové platby na vodu, teplo, odpadky atd. ve výši 2.771 + zálohové platby na elektrickou energii 540 Kč. Vše vždy vyúčtovávám dle reálu, případné přeplatky promptně vracím a případné nedoplatky požaduji. Obecně, jednám férově a to samé čekám od vás.

Možnosti Internet + TV: Přímo v bytě jsou zásuvky Cetinu (optika, výběr cca 20 poskytovatelů internetu+TV) dále zásuvka Vodafone (ex UPC) a zásuvka STA (terestrická televize, zdarma). V současné době mám uzavřenou smlouvu s poskytovatelem Nej.cz - optický super rychlý internet (rychlost 1.000Mbps) a pronajatý Wifi modem router v celkové ceně 329 Kč / měsíčně. V případě vašeho zájmu mohu tuto smlouvu ponechat s tím, že cena se připočte k poplatkům nebo zrušit s tím, že si internet budete řešit vlastní cestou s jiným poskytovatelem.

Několik upozornění:

Do bytu jsou objednány předokenní rolety, které jsou nyní vy výrobě. Je to model s motorem na dálkové ovládání, výborná tepelná, světelná i hluková izolace. Nájemník musí umožnit jejich montáž, mělo by to být cca za měsíc, záleží na počasí. Zároveň se budou měnit i vnitřní žaluzie za zcela nové.

Kromě výše popsaných rolet a žaluzií jsou v bytě za podhledy umístěny i nové kolejničky pro případné záclony, závěsy a podobně, záleží na vaší preferenci zastínění...

Kuchyně - je taktéž zcela nová. Myčka, dále varná deska - indukční (na vaření nejlepší) a trouba elektrická. Tyto spotřebiče jsou nové (leden 2024), se zárukou. Jediné, co není nové je lednice. Momentálně je uskladněna mimo byt a tudíž chybí i na fotkách. Pokud máte svoji lednici, nemusí se do bytu dávat, v opačném případě ji tam před předáním bytu nastěhuji - je to vaše volba.

! COMPLETELY RECONSTRUCTED !

As a direct owner, I offer2kk, 43m2 for rent in Prague 10 - Petrovice. The apartment has just undergone an expensive renovation, everything is new - kitchen, all electrical and water distribution, suspended ceilings, floors (vinyl), stucco, lights. Front window blinds with remote control are ordered, installation in about a month. The apartment is available immediately.

Apartment equipment: kitchen unit, induction hob, el. oven, fridge, dishwasher. The apartment is on the 7th floor and has a wonderful view from both rooms. The apartment has plastic windows. The panel house is completely insulated. Parking in front of the house is hassle-free and free of charge.

Public transport in front of the house - bus to metro-C Háje runs every 5 minutes during peak hours, journey time 7 minutes. There is also a direct bus to M-A Skalka and to M-B Černý Most and Smíchovské nádraží. Civic amenities: Albert, polyclinic, school, kindergarten, all max. 5 minutes' walk. Hostivařská dam and forest park are nearby. Quiet environment, directly in front of the house there are only family houses - see photo from the window. Pleasant neighbors. The apartment includes a cellar.

The rent is CZK 19,000.

Accountable fees consist of advance payments for water, heat, garbage, etc. in the amount of CZK 2,771 + advance payments for electricity of CZK 540. I always bill everything according to reality, promptly return any overpayments and demand any underpayments. In general, I act fairly and I expect the same from you.

Internet + TV options: Directly in the apartment there are Cetin sockets (optics, a selection of approx. 20 internet+TV providers) as well as a Vodafone socket (ex UPC) and a STA socket (terrestrial television, free of charge). I currently have a contract with the provider Nej.cz - optical super fast internet (speed 1,000Mbps) and a rented Wifi modem router at a total price of CZK 329/month. If you are interested, I can keep this contract with the price added to the fees, or cancel it with the fact that you will deal with the internet on your own with another provider.

A few caveats:

Window blinds have been ordered for the apartment, which are now in production. It is a model with a remote control motor, excellent heat, light and noise insulation. The tenant must allow their installation, it should be about a month, it depends on the weather. At the same time, the internal blinds will also be changed to brand new ones.

In addition to the blinds and blinds described above, the apartment also has new rails behind the suspended ceilings for possible curtains, drapes, etc., depending on your shading preference...

The kitchen is also completely new. Dishwasher, induction hob (best for cooking) and electric oven. These appliances are new (January 2024), with warranty. The only thing that is not new is the refrigerator. It is currently stored outside the apartment and is therefore missing from the photos.

Property Characteristics

Listing ID821742
Layout2+kk
Available from21/01/2024
Floor8
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete
Užitná plocha44
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingDistance
DesigneStandard

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 135 m (2 min)
Post officePraha 111
🚶 223 m (3 min)
Shop
🚶 245 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚶 189 m (2 min)
RestaurantPizza Tony
🚶 257 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 209 m (3 min)
SchoolZŠ Veronské náměstí
🚶 411 m (5 min)
KindergardenSoukromá MŠ Slunečnice
🚶 345 m (4 min)
Sports fieldSokol Praha Petrovice
🚶 665 m (8 min)
Playground
🚶 180 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.