Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 62 m² without real estateValouškova, Brno - Bystrc, Jihomoravský Region

Valouškova, Brno - Bystrc, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Balcony 4 m²
Monthly rentCZK 12,500

+ Utility chargesCZK 5,500
+ Refundable depositCZK 12,500


Pronajmu prostorný a moderně zařízený byt 2+1 v panelové budově v klidné lokalitě blízko Brněnské přehrady. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je kompletně vybavena, po rekonstrukci.

Byt se nachází ve čtvrtém patře čtyřpatrového domu a má celkovou plochu 62 metrů čtverečních. Dispozice sestává z obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, koupelny a samostatného WC.

V bytě je k dispozici veškeré potřebné vybavení, které zahrnuje nábytkovou sadu, kuchyňskou linku se spotřebiči, postel, skříně, stůl a židle.

Kromě toho je k bytu přiřazen balkón o ploše 4 metrů čtverečních, který nabízí příjemné posezení. Parkování je bezproblémové před domem (nejsou zde modré zóny). Nejbližší zastávka je Přístavní a Rakovecká.

Nemovitost je vhodná pro jednotlivce nebo pár, která ocení klidnou lokalitu s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti.

Pokud hledáte pohodlný a moderní byt v atraktivní lokalitě, neváhejte se ozvat a domluvte si prohlídku této nemovitosti.

We are renting a spacious and modernly furnished 2+1 apartment in a panel building in a quiet location near the Brno Reservoir. This property is in very good condition and is fully equipped, after reconstruction.

The apartment is located on the fourth floor of a four-story building and has a total area of 62 square meters. The layout consists of a living room, a bedroom, a kitchen, a bathroom and a separate toilet.

All the necessary equipment is available in the apartment, which includes a furniture set, a kitchen unit with appliances, a bed, wardrobes, a table and chairs.

In addition, the apartment has a balcony with an area of 4 square meters, which offers a pleasant place to sit. Parking is easy in front of the house (there are no blue zones). The nearest stop is Přístavní and Rakovecká.

The property is suitable for an individual or a couple who appreciate a quiet location with good access to all amenities.

If you are looking for a comfortable and modern apartment in an attractive location, do not hesitate to contact us and arrange a viewing of this property.

Property Characteristics

Listing ID821573
Layout2 bedroom
Available from01/02/2024
Floor4
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony: 4 m²
Pets are welcome
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPřístaviště
🚶 279 m (3 min)
Post officeBrno 9
🚶 645 m (8 min)
ShopPenny Market
🚶 242 m (3 min)
BankKomerční banka
🚶 693 m (8 min)
RestaurantRestaurace Jednička
🚶 580 m (7 min)
PharmacyDr. Max
🚘 1,325 m (3 min)
School
🚶 515 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Zvídálek
🚘 1,499 m (4 min)
Sports fieldFitness U Kostela
🚶 532 m (6 min)
Playground
🚶 159 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.