Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 53 m² without real estateSedlářova, Prague - Kbely

Reserved
Sedlářova, Prague - KbelyPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Balcony 47 m² • Terrace 47 m²
Monthly rentCZK 21,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 30,000


Dlouhodobě pronajmu nový byt 2+kk s předzahrádkou v cihlové novostavbě. Byt se nachází na 1. patře 6-podlažní budovy s výtahem. Celková plocha bytu činí 53 metrů čtverečních s terasou o výměře 47 metrů a sklepem o výměře 2 metry čtvereční.

Dispozice: vstupní chodba, šatna, koupelna se závěsným WC, vanou, umyvadlem se skříňkou, zrcadlem s podsvetlebím a prostorem pro pračku, obývací pokoj s kuchyňským koutem a se vstupem na terasu s předzahrádkou, ložnice s vestavěnou skříní.

Budova má energetický štítek B, což znamená, že je energeticky úsporná.

K dispozici je společná kolárna a místnost pro mytí zablácených kol, kočárků či domácích mazlíčků. V areálu se nachází dětské hřiště a mateřská školka a budou zde brzy vznikat i další sportoviště a místa k odpočinku.

Byt je vybaven nadstandardní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (myčka, elektrická trouba, indukční varná deska, chladnička s mrazničkou, digestoř, dřez s baterií). Nástěnný panel do kuchyně je objednán. Dále je byt vybaven vestavěnou šatní skříní s úložným prostorem, chytré osvětlení Xiaomi Mi LED Ceiling Light s nastavením teploty a intenzity světla v obou místnostech a kolejnice pro závěsy a záclony. V bytě je optický internet od společnosti Cetin a výběr z více než 20ti poskytovatelů internetu a televize.

Byt se nachází v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností (MHD zastávky Valcha 250 m, Huntířovská 500 m, Kbelský lesopark 800 m, Letňany - metro C 3000 m (v budoucnu povede chodník přes areál a bude to blíž). Autobusy se rychle dostanete na metro C Letňany a metro B Vysočanská a Českomoravská. V těsné blízkosti se nachází lesopark s cyklostezkami, který je napojen až na park do Čakovic, centrální park Kbely a zámecký areál Ctěnice. V blízkosti je také veškerá občanská vybavenost, obchody (Billa, Action, Rossmann 450 m), restaurace, pivovar, lékárna, pošta, škola, školka, bankomat. Nedaleko je obchodní centrum Letňany, kde si můžete podle potřeby nakoupit potraviny i všechno ostatní, nabízí totiž zázemí více než 180 obchodů. Přímo před areálem začíná cyklostezka a další sportovní využití nabízí i již zmiňované OC Letňany, kde je zimní stadion, fitness, sauna, bazény, vířivka i tobogán pro děti. Za pouhých 10 minut jízdy autem a jste na dálnici D8. Bydlíme přímo v lokalitě, tak rádi probereme další občanskou vybavenost a vyžití osobně.

Byt je vhodný pro pár nebo rodinu s dětmi a je k dispozici ihned.

V případě zájmu je možné pronajmout i kryté parkovací stání za 2.000,- Kč měsíčně.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu a na setkání s vámi.

Property Characteristics

Listing ID821070
Layout2+kk
Available from15/01/2024
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
Užitná plocha53
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingCentral

Additional information

Balcony: 47 m²
Parking
Garage
MHD 3 minutes on foot
Terrace/deck: 47 m²
Lift
Front garden 47 m²
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportValcha
🚶 275 m (3 min)
Post officePraha 97
🚘 1,462 m (3 min)
ShopBila
🚶 566 m (7 min)
Bank
🚘 2,513 m (4 min)
RestaurantPizza Kbelino
🚘 812 m (1 min)
PharmacyLekárna ROYALE
🚘 1,148 m (2 min)
SchoolZákladní škola Kbely
🚘 1,243 m (2 min)
KindergardenMateřská škola Albrechtická
🚘 1,461 m (3 min)
Sports fieldSportovní hala Kbely
🚘 1,156 m (2 min)
Playground
🚘 977 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.