Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Polička, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Polička, Pardubický Region
recreational property to rent, 0 m², Polička, Pardubický Region

Recreational property to rent • 1 ložnice without real estatePolička - Střítež u Poličky, Pardubický Region

Polička - Střítež u Poličky, Pardubický Region

chata za týden: celoročně 12.000 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Střítež u Poličky v oblasti Východní Čechy: 1 ložnice, celkem pro 2 až 6 osob.chata za týden: celoročně 12.000kč. Nedávno kompletně rekonstruovaná dvoupodlažní Chata Na Výsluní ve Stříteži pro 4 - 6 osob se nachází v klidné a slunné části obce Střítež u Poličky. Místo vybízí k odpočinku s oblíbenou knihou v houpací síti ve stínu jabloní, ale současně nabízí vyžití pro aktivní trávení dovolené. Vydat se můžete na nenáročnou výpravu za rytířem Toulovcem do nedaleké přírodní rezervace Maštale, navštívit středověké opevnění města Poličky nebo vystoupat do věže poličského kostela sv. Jakuba, kde se mezi nebem a zemí v malé světničce narodil dnes světoznámý hudební skladatel Bohuslava Martinů, a odkud je překrásný výhled na celé město i okolí. K návštěvě vás může zlákat nedaleký hrad Svojanov nebo renesanční zámek Litomyšl.

Chata stojí na prostorném zatravněném pozemku o rozloze cca 800m², ze dvou stran oploceném. V jedné části zahrady rostou ovocné stromy. Nachází se zde také ohniště, gril na dřevěné uhlí, pískoviště, houpačka pro děti. K dispozici je houpací síť, pétanque, kroket, badminton.

Property Characteristics

NameChata Na Výsluní
Bedroom1 ložnice
TownStřítež u Poličky
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedne
Capacity2 až 6 osob
Cribano
Fire placene
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.