Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Plot for sale • 851 m² without real estateOstrovská, Hroznětín - Hroznětín, Karlovarský Region

Ostrovská, Hroznětín - Hroznětín, Karlovarský Region
PriceCZK 2,523,290


Prodej pozemku - 851 m²

Rádi bychom vám představili unikátní nabídku prodeje pozemku, který se nachází v klidné a slunné lokalitě ideální pro bydlení. Tento pozemek o rozloze 851 m² je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají možnost výstavby vlastního domova.Na pozemku se nachází ovocné stromy, včelín.V územním plánu je pozemek určen pro bydlení.

Pozemek je situován v atraktivní části, která nabízí klidnou atmosféru a příjemné prostředí pro rodinný život. Díky své rozloze a dispozici je ideální pro stavbu rodinného domu s dostatečným prostorem pro zahradu, terasu či případně i bazén.

Vlastnictví tohoto pozemku je osobní, což znamená, že se jedná o bezproblémový převod vlastnických práv. Tato výhoda vám zaručuje pohodlný a rychlý proces při koupi.

Díky svému umístění a výhledu je tento pozemek skvělou investicí do budoucnosti. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a veřejná doprava. Navíc máte možnost využívat všechny výhody moderního života díky blízkosti města.

Pokud máte zájem o tuto jedinečnou nabídku, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme se na prohlídce pozemku. Těšíme se na vaši zprávu a možnost spolupráce s vámi při realizaci vašich snů o vlastním domově.

Sale of land - 851 m²

We would like to present you a unique offer of a land for sale, located in a quiet and sunny location ideal for living. This land with an area of 851 m² is a great investment opportunity for those who are looking for the possibility of building their own home. The land includes fruit trees and beehives. According to the land-use plan, the land is designated for residential purposes.

The land is situated in an attractive area that offers a peaceful atmosphere and a pleasant environment for family life. Due to its size and layout, it is ideal for building a family house with enough space for a garden, terrace, or even a pool.

Ownership of this land is personal, which means that the transfer of ownership rights is problem-free. This advantage guarantees you a comfortable and fast process when purchasing.

Thanks to its location and view, this land is a great investment for the future. There is a full range of amenities nearby, such as schools, kindergartens, shops, restaurants, and public transportation. Additionally, you have the opportunity to enjoy all the advantages of modern life due to the proximity to the city.

If you are interested in this unique offer, do not hesitate to contact us through messages on this platform. We will gladly provide you with further information and arrange a visit to the land. We look forward to your message and the opportunity to cooperate with you in realizing your dreams of your own home.

Property Characteristics

Listing ID820293
Plot space851
Plot typeBuilding
Available from11/01/2024
OwnershipPersonal

Additional information

MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportHroznětín
\uD83D\uDEB6 765 m (9 min)
Post officeHroznětín
\uD83D\uDEB6 288 m (3 min)
Shop
\uD83D\uDE98 3,144 m (5 min)
BankMONETA Money Bank
\uD83D\uDE98 5,872 m (8 min)
Restaurant
\uD83D\uDE98 1,407 m (2 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDE98 4,864 m (8 min)
School
\uD83D\uDE98 6,241 m (9 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 6,008 m (8 min)
Sports fieldAreál Plešivec
\uD83D\uDE98 10,657 m (20 min)
Playground
\uD83D\uDE98 855 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.