Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 205 m² without real estateŠrámkova, Mladá Boleslav - Čejetice u Mladé Boleslavi, Středočeský Region

Šrámkova, Mladá Boleslav - Čejetice u Mladé Boleslavi, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Garage
PriceCZK 6,990,000


Nabízím dvoupodlažní rodinný dům s prostornou zahradou (pozemek 533m2), garáží, terasou a balkony ve velmi klidné okrajové části Mladé Boleslavi. Rezidenční čtvrť, tichá ulice, kam zajíždějí jen místní. Kolem spousta zeleně, les, hřiště. Ideální kombinace: Jste vlastně na venkově, v přírodě, ale bydlíte ve městě, necelých 30 minut jízdy autem do Prahy.

V domě ze začátku 70. let v řadové zástavbě pěti dvojdomků je velmi světlý byt 4+1, v původním stavu, obyvatelný. V přízemí předsíň, obývací pokoj, oddělený matnou skleněnou stěnou od haly, a kuchyň se spíží. V horním patře tři neprůchozí pokoje. V každém patře toaleta, v horním koupelna s vanou. Na patře prostorné vestavěné skříně. Vytápění plynovým kotlem, dobře fungující radiátory s novými ventily. Ohřev vody bojlerem. Dva velké balkony, terasa. Dům je kombinací dvou zděných obvodových zdí a dřevěného průčelí s cementovým podkladem. Podlaha: parkety v obývacím pokoji, jinde lino a dlažba.

Celý dům je bytelně podsklepen – 3 obyvatelné suterénní místnosti s okýnky + místnost s kotelnou a prádelnou s kamennou vanou + chodba s dalším prostorem pod schody. Suchý sklep se dá tedy přizpůsobit k bydlení, jako příjemný sklípek či dílny, bytovou jednotku nebo rozšíření domu je možno vybudovat také na garáži přiléhající k domu (majitelé některých stejných domů v ulici už tak učinili). Dům a pozemek má tedy mimořádný potenciál.

V zahradě mj. 8 rodících ovocných stromů (4 jabloně, 1 třešeň, blumy). Minuta chůze na dětské hřiště, 3 minuty chůze na MHD a k samoobsluze, 4 minuty chůze do lesa, 6 minut mateřská školka, vlakové nádraží 20 minut.

RK nevolat prosím!

Property Characteristics

Listing ID820238
Layout4+1
Available from11/01/2024
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha205
Fully furnishedPartly
Plot space530
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 3 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportSahara náměstí
🚶 210 m (3 min)
Post officeMladá Boleslav 1
🚘 4,332 m (11 min)
ShopCOOP
🚘 3,669 m (8 min)
BankČSOB
🚘 4,830 m (12 min)
RestaurantRestaurace Hejtmanka
🚘 2,073 m (7 min)
PharmacyLékárna Centrálka
🚘 4,883 m (14 min)
School4. ZŠ T. G. Masaryka
🚘 2,636 m (6 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 385 m (5 min)
Sports field
🚶 240 m (3 min)
Playground
🚘 1,605 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.