Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 76 m² without real estateSpojovací, Prague - Vysočany

Spojovací, Prague - VysočanyPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Parking
Monthly rentCZK 26,000

+ Service chargesCZK 500
+ Utility chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 52,000


!NOVĚ ZREKONSTRUOVANÝ 3KK SE SPOSTOU ÚLOŽNÉHO MÍSTA!

Pronajmu svůj krásný a moderní byt s dispozicí 3+kk, který prošel kompletní rekonstrukcí v cihlové budově. Nemovitost je vybavena veškerým potřebným nábytkem, pračkou, myčkou nádobí a kompletním kuchyňským vybavením, takže můžete ihned začít bydlet.

Velkou výhodou je také zpousta úložného prostoru. V jedné místnosti se nachází prostorný šatník v bytě 3 skříně a úložný prostor v podhledu.

Byt se nachází na druhém patře pětipodlažní budovy a nabízí plochu 76 metrů čtverečních. V budově není výtah, ale toto patro je dostatečně přístupné i pro starší či méně pohyblivé osoby.

V bytě se nachází prostorná obývací místnost s televizí, ve které si můžete odpočinout po náročném dni. Dále zde najdete dvě samostatné ložnice, ideální pro rodinu nebo páry, které potřebují oddělený prostor.

Parkování není problém, kolem bytovky je možnost parkování zdarma. Pokud máte zájem o garáž, bohužel tuto možnost nemám k dispozici.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem A, což znamená, že byt je energeticky úsporný a přispívá k nižším nákladům na energie. (Nově udělané elektr.rozvody v celém bytě)

U malých mazlíčků by bolo možné domluvit se.

V dostupnosti:

MHD

bus 136 - metro Vysočanská 8min , metro Prosek 15min, Ohrada 10 min

bus 109 - metro Palmovka 5min, Balabenka 2min

Parky - Třešňovka (100m), Cyklostezka Rokytka (6min bus), Krejcárek (8min chůze)

Nákupní centra - Harfa 13min chůze, Fénix 6min bus, Kaufland 5min bus

Večerka 3x - 150m

Kebab - 150m

Čínská restaurace - 150m

Školka - 100m

Gymnázium - 50m

Wellness Step Infinit - 400m

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv popřípadě telefonicky. Těším se na vaši zprávu a možnost vám předvést tento úžasný byt osobně.

!NEWLY RECONSTRUCTED 3 ROOM APARTMENT WITH PLENTY OF STORAGE SPACE!

I am renting out my beautiful and modern 3 room apartment that has undergone a complete reconstruction in a brick building. The property is equipped with all necessary furniture, a washing machine, a dishwasher, and a fully equipped kitchen, so you can start living immediately.

A great advantage is also the abundance of storage space. In one room, there is a spacious wardrobe, 3 closets in the apartment, and storage space in the ceiling.

The apartment is located on the second floor of a five-story building and offers an area of 76 square meters. There is no elevator in the building, but this floor is easily accessible even for older or less mobile individuals.

The apartment features a spacious living room with a television, where you can relax after a busy day. Furthermore, there are two separate bedrooms, ideal for families or couples who need separate space.

Parking is not a problem, as there is free parking available around the apartment building. Unfortunately, I do not have a garage available.

The energy efficiency of the building is labeled as A, which means that the apartment is energy-efficient and contributes to lower energy costs. (Newly installed electrical wiring throughout the apartment)

Pets may be negotiable.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me via messages or phone. I look forward to your message and the opportunity to personally show you this amazing apartment.

Property Characteristics

Listing ID820144
Layout3+kk
Available from10/01/2024
Floor2
EPCA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha76
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNovovysočanská
🚶 163 m (2 min)
Post officePraha 8
🚘 1,856 m (3 min)
ShopPotraviny
🚶 190 m (2 min)
BankKomerční banka
🚶 791 m (9 min)
RestaurantU Slunce
🚶 283 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚘 3,676 m (7 min)
SchoolGymnázium Jaroslava Seiferta
🚶 84 m (1 min)
KindergardenMateřská škola Dětský úsměv
🚶 168 m (2 min)
Sports fieldSportcentrum Step
🚶 606 m (7 min)
Playground
🚶 215 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.