Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 54 m² without real estateSkřivanská, Prague - Malešice

Reserved
Skřivanská, Prague - MalešicePublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Balcony 3 m²
Monthly rentCZK 22,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 35,000


Krásný prosluněný byt po celkové nákladné rekonstrukci k pronájmu od 1/2/2023. Byt je ve 3. NP ze 4, v klidné lokalitě v blízkosti Malešického parku. Z původní dispozice 2+1 přestavba architektem na 3+kk (obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, menší pokoj, prostorná chodba a moderní koupelna se sociálním zařízením), zastrešený balkon a sklep.

Obývací pokoj s velkou kuchyní vyrobenou na míru s barovým pultem z masivu, včetně spotřebičů (indukční deska, vestavěná, trouba, mikrovlnná trouba, myčka). V obývací části rozkládací sedací souprava, TV DVB-T2 se základními programy v ceně nájmu.

Koupelna s toaletou kompletně s přestavěným jádrem s designovými prvky a italskými obklady. Ložnice s manželskou postelí. Menší pokoj je možné využít jako pracovnu( momentálne bez nábytku), či pokoj pro hosty. Všechny pokoje jsou neprůchozí. V celém bytě je položena nová podlaha, bezpečnostní vstupní dveře a okna. Byt se pronajímá vybaven (spotřebiče, vybavení obývacího pokoje, barové židle, TV, internet)

Orientace bytu JV –obývací pokoj, balkon, kuchyňský kout, SZ –ložnice, pracovna. Byt je celoročně prosluněný, vzhledem k jeho umístení v budově je dobře tepelně izolovaný- budova je kompletně zateplená včetně oken a dveří. Byt situovaný v klidné části menších bytových domů s bezproblémovými sousedy. V okolí je celková sociální vybavenost (Lidl, pošta, bankomat, restaurace, poliklinika, FN Královské Vinohrady, fitness a zastávka Hostýnská 250m od bytu, 3 min jízdy MHD od metra Želivského). Do historického centra je to do 20 min MHD, 15min autem, v blízkosti již zmíněný Malešický park ideální pro procházky, či sportovní vyžití.

Byt je vhodný ideálně pro mladý pár (preferujeme nekuřáky) na dlouhodobý pronájem, bez domácích mazlíčků. Je perfektní pro někoho, kdo chce komfortně a moderně vybavený byt v tiché části Prahy s poměrně rychlou dostupností do centra města.

Výška poplatků je včetně všech energií- voda, elektřina, topení, UPC internet, TV a vše nové a moderní zařízení jako na fotkách. Do bytu stačí přijít a bydlet. Vratná kauce 35 000Kč (odpovídá vybavení).

Property Characteristics

Listing ID594859
Layout3+kk
Available from01/02/2023
Floor3
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha54
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
ReconstructionComplete

Additional information

Balcony: 3 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPlaňanská
🚶 324 m (4 min)
Post officePraha 108
🚶 355 m (4 min)
ShopŽabka
🚶 327 m (4 min)
BankČeská spořitelna
🚶 398 m (5 min)
RestaurantVeselá Kachna
🚶 402 m (5 min)
PharmacyEUC Lékárna
🚶 561 m (7 min)
SchoolZŠ speciální a Praktická škola
🚶 177 m (2 min)
KindergardenMŠ Nad Vodovodem
🚶 239 m (3 min)
Sports fieldVelodrom Třebešín
🚶 655 m (8 min)
Playground
🚶 94 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.