Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 94 m² without real estateU Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský Region

U Koupaliště, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 2 m² • Loggia 3 m²
PriceCZK 4,800,000Save CZK 100,000CZK 4,900,000


Nabízíme k prodeji částečně zařízený byt 4+1 po celkové rekonstrukci o rozloze 94m2 vč. lodžie.

Byt se nachází v panelovém domě u areálu Rolava (koupaliště, inlinová dráha, dětská hřiště, trampolína pro děti, tenisové kurty, plážový volejbal, petanque, lanové centrum atd.), v posledním 11. patře s výhledem na koupaliště a západ slunce. Nabízí se zde bezproblémové parkování, prakticky nejlepší parkování v KV. Pár kroků od domu je veškerá občanská vybavenost - malé Tesco, poliklinika, škola, školka, restaurace a zastávka MHD.

Vytápění a ohřev vody jsou dálkové. Dům je zateplen. K bytu patří sklep cca 2m2. Dům nabízí společnou kolárnu. Do bytu je zaveden vysokorychlostní optický internet.

Celková rekonstrukce obsahuje - rozvody vody, odpadu, elektřiny, plovoucí podlahy, dlažby, obklady, interiérové dveře s obložkami, štukové omítky, koupelna se sprchovým koutem a malou rohovou vanou, kuchyň Livanza vyrobená na míru se spotřebiči Gorenje (plynová deska s připravenou možností předělání na indukční desku, trouba, mikrovlnka) a skříň v chodbě na míru s velkým úložným prostorem - vše v ceně prodeje.

We offer for sale a partially furnished apartment 4+1 after total reconstruction with an area of 94 m2 incl. loggia.

The apartment is located in a block of flats near the Rolava area (swimming area, inline track, children's playground, trampoline for children, tennis courts, beach volleyball, petanque, rope center, etc.), on the last 11th floor with a view of the swimming area and the sunset. Trouble-free parking is offered here, practically the best parking in KV. A few steps from the house are all amenities - a small Tesco, a polyclinic, a school, a kindergarten, a restaurant and a public transport stop.

Heating and water heating are remote. The house is insulated. The apartment includes a cellar of approx. 2m2. The house offers a shared bicycle room. High-speed optical internet is installed in the apartment.

The total renovation includes - water distribution, waste, electricity, floating floors, tiles, tiling, interior doors with linings, stucco plastering, bathroom with shower corner and small corner bath, custom-made Livanza kitchen with Gorenje appliances (gas hob with the possibility of remodeling induction hob, oven, microwave) and a custom-made wardrobe in the hallway with a large storage space - all included in the sale price.

Property Characteristics

Listing ID819273
Layout4+1
Available from01/02/2024
Floor11
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha94
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Loggia balcony: 3 m²
MHD 4 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportČankovská
🚶 295 m (4 min)
Post officeKarlovy Vary 5
🚶 806 m (10 min)
ShopTesco
🚶 298 m (4 min)
BankFio
🚘 2,710 m (6 min)
RestaurantNovissimo
🚶 687 m (8 min)
PharmacyU Rolavy
🚶 407 m (5 min)
SchoolZákladní škola Karlovy Vary, Krušnohorská 11
🚘 2,301 m (6 min)
KindergardenMŠ Mládežnická 6
🚶 320 m (4 min)
Sports fieldlezecka stena Crux
🚘 2,684 m (7 min)
Playground
🚶 397 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.