Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Křižánky, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Křižánky, Vysočina Region
recreational property to rent, 0 m², Křižánky, Vysočina Region

Recreational property to rent • 3 ložnice without real estateKřižánky - Moravské Křižánky, Vysočina Region

Křižánky - Moravské Křižánky, Vysočina Region

chalupa za týden: celoročně 18.200 Kč

Learn More


Pronájem Chalupy Křižánky - Moravské Křižánky v oblasti Vysočina: 3 ložnice, max. 12 osob.chalupa za týden: celoročně 18.200kč. Nabízíme poklidné ubytování rodinného typu v samém srdci chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů, v malebné vesničce Moravské Křižánky. Chalupa pochází z roku 1870 a nabízí možnost nerušeného stylového ubytování v soukromí. Naší snahou je zachovat původní ráz. Chalupa nabízí možnost ubytování ve třech samostatných pokojích. K dispozici je 11 lůžek s možností dalších přistýlek. Celé chalupě dominuje v přízemí velká světnice propojená s kuchyňkou. Celková kapacita chaty je 8 lůžek a lze přidělat i 4 přistýlky. Chalupa je obyvatelná celoročně. Topí se ve starých stylových kamnech, ale k dispozici je i elektrické topení. Na pozemku chaty se nachází ohniště a prostor pro lehké sportovní vyžití, jako je badminton, nebo třeba cvičení jógy. Na trávník v klidu můžete „vypustit“ i děti. Celý pozemek je oplocen, takže se o ně nemusíte bát.

Klid uprostřed lesů. Okolní hluboké lesy, chráněné krajinné oblasti Žďárských vrchů, plné skalních útvarů, nekonečných luk a průzračných horských bystřin, jsou ideálním místem pro klidné trávení dovolené, odpočinku a rozjímání.

Property Characteristics

NameChaloupka U Suchých
Bedroom3 ložnice
TownKřižánky - Moravské Křižánky
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacitymax. 12 osob
Cribano
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.