Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 63 m² without real estateHerlíkovická, Prague - Kbely

Reserved
Herlíkovická, Prague - KbelyPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Lift
Monthly rentCZK 19,000

+ Service chargesCZK 3,400
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 38,000


K pronájmu si Vám dovolujeme nabídnout, podkrovní, prosluněný byt o dispozici 2+kk s terasou ve vyhledávané lokalitě pražských Kbel, ulice Herlíkovická. Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží budovy z roku 2008. Podlahová plocha bytu činí 51 m2, součástí bytu je velkorysá terasa o ploše 12,2 m2. Okna i terasa jsou orientována do klidné obytné zóny.

Součástí nabídky je i částečné vybavení bytu. Samozřejmostí je kuchyňská linka s indukční deskou, troubou a myčkou nádobí. V bytě se dále nachází lednička, pračka, vestavná skříň, manželská postel, a posezení na terasu. (kromě výše uvedeného je ostatní vybavení na fotografiích pouze ilustrativní).

Na terase se nachází nově vybudovaná dřevěná pergola s polykarbonátovým zastřešením, které Vás ochrání před sluncem i deštěm. Terasová okna jsou vybavena vnějšími elektronickými roletami. K bytu je dále možné využívat i vlastní úložný prostor o ploše 20 m2 v bezprostřední blízkosti bytu.

Byt má v současné době zasíťovanou terasu a okna, a je tak uzpůsoben pro bydlení s domácím mazlíčkem. Zasíťování můžeme pro nového nájemníka demontovat, po dohodě se ale nebudeme bránit ani nájemníkům s dobře vychovaným mazlíčkem. Mazlíček nesmí ničit vybavení bytu ani obtěžovat sousedy!

Zúčtovatelné měsíční zálohy činí v tuto chvíli 3 400 kč (voda, teplo, služby). Elektřina přechází na nájemce. V případě zájmu je možné ponechat spolehlivý internet za 350 Kč měsíčně. Požadujeme vratnou kauci ve výši dvou nájmů.

V Pražských Kbelích se nachází veškerá občanská vybavenost. Jsou zde dva obchody Billa a další velké či malé specializované prodejny, najdete zde i lékárnu, kavárnu, několik restaurací a mnoho dalšího. V docházkové vzdálenosti od domu je poliklinika, mateřská škola, základní škola a sportovní centrum. V Kbelském centrálním parku se konají mnohé kulturní akce pro malé i velké. Nedaleko je Kbelský i Letňanský lesopark, ekocentrum prales, Ctěnický zámek či golfové hřiště.

Parkování je možné zdarma v okolních ulicích. Autobusová zastávka Zamašská se nachází 2 min od domu, autobus Vás za 12 min doveze na stanici metra C Letňany. Dalšími autobusovými spoji se dostanete například na Vysočanskou, Prosek či Černý most. Z vlakové stanice Praha-Kbely, která se nachází asi 15 min pěšky od domu se dostanete za 20 min na Masarykovo nádraží v samotném centru Prahy.

Property Characteristics

Listing ID818913
Layout2+kk
Available from01/02/2024
Floor4
EPCB - Velmi úsporná
DesigneStandard
Užitná plocha63
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeOther
HeatingCentral

Additional information

Lift
Pets are welcome
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 145 m (2 min)
Post officePraha 97
🚘 921 m (3 min)
ShopPotraviny u Aničky
🚶 782 m (9 min)
Bank
🚘 3,531 m (7 min)
RestaurantRestaurant Delta
🚶 728 m (9 min)
Pharmacylékárna Tauferova, Kbely
🚘 1,191 m (3 min)
SchoolZákladní škola Kbely
🚘 889 m (3 min)
KindergardenMateřská škola Letců
🚘 820 m (3 min)
Sports fieldSportovní hala Kbely
🚘 1,084 m (3 min)
PlaygroundPod Nouzovem
🚶 334 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.