Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 47 m² without real estatePodolská, Prague - Podolí

Podolská, Prague - PodolíPublic transport 3 minutes of walking • Equipped • Lift • Cellar 6 m²
Monthly rentCZK 21,900

+ Service chargesCZK 2,519
+ Refundable depositCZK 30,000


Nabízíme k pronájmu kompletně vybavený, útulný byt u Vltavy v Podolí, po celkové rekonstrukci, čelní řada domů k Vltavě s výhledem do parku a jednu minutu od zastávky tramvají. Citlivé rekonstrukce v prvorepublikovém bytovém domě s výtahem se ujali architekti z 0,5studio. Výsledkem je pohodlný byt s dobovou atmosférou, přesto ale moderně vybavený.

Ideální místo pro jednotlivce nebo pár, který ocení skvělou polohu kousek od centra a přesto přímo u zeleně na hlavní cyklostezce, lince MHD a výpadovkách směrem na jih. Byt je vybaven naprosto vším, stačí se jen nastěhovat.

Byt se sestává z hlavního pokoje s výhledem do parku, vybavený pohovkou, křeslem, jídelním stolem stolem a židlemi z masivního dřeva od TONu. Atmosféru dotváří dřevěná podlaha s dubovými parketami.

Ložnice má též okna do parku a je vybavena širokou dvoupostelí, zrcadlem, věšákem a velkou šatní skříní. Podlaha je dřevěná, z opracovaných smrkových prken. Oba pokoje jsou orientovány na západ, s výhledem do zeleně a směrem k Vltavě.

Nová kuchyně je kompletně vybavena - indukčním sporákem, myčkou, elektrickou troubou, ledničkou s vestavěným mrazákem, nádobím a základním kuchyňským vybavením. Podlaha je dřevěná. V kuchyni je dostatek přirozeného denního světla díky velkému nadsvětlíku a skleněným posuvným dveřím do vedlejšího pokoje.

V koupelně je vana a pračka se sušičkou. Toaleta je samostatně. Koupelna i toaleta mají samostatné okno na větrání do světlíku. Podlaha je (stejně jako v předsíni) velkoplošná dlažba, v koupelně doplněná podlahovým vytápěním.

V bytě je ještě samostatná komora vybavená policemi.

K bytu patří i světlý, suchý, zrekonstruovaný sklep.

Plánek bytu viz foto.

Okolí:

Zastávka několika tramvají je přímo u domu, necelou minutu pěšky okolo parku. Všechny linky jedou do různých částí centra, max. 10min.

Do minuty pěšky je vzdálen také velký bazén, malý koloniál, restaurace se zahrádkou, tělocvična, cyklostezka a břeh Vltavy. Pět minut je to do několika kaváren, saun a do Žlutých lázní.

Služby domu (výtah, světlo, odpad, zálohy na vodu atd.) jsou 2519,- Kč.

Energie (elektřina a plyn) se převádí na nájemce.

Náklady na vytápění (plyn) jsou velmi nízké, pouze cca 300,- Kč / měsíc! Dům je zateplený, s novými dřevěnými okny s kvalitními izolačními trojskly.

K dispozici vysokorychlostní internet UPC.

Vratná kauce je 30000,- Kč.

Neplatíte nikomu provizi za zprostředkování.

Byt je striktně nekuřácký.

Tento byt není vhodný pro spolubydlení, pouze pro jednotlivce nebo pár.

Není možné zde mít domácí zvířata, byt je po nákladné rekonstrukci. Děkujeme za pochopení.

K dispozici konec ledna - únor 2024.

Prohlídky jsou možné po dohodě. Pokud hledáte útulné, funkční bydlení na skvělém a praktickém místě, neváhejte se přijít podívat.

Prosíme pokud máte o bydlení zde nájem, napište nám něco o sobě - např. co děláte, kolik osob by v bytě bydlelo, o jak dlouhém pronájmu uvažujete, kdy se chcete / potřebujete nastěhovat. Děkujeme!

Let me to offer you a brand new, fully furnished apartment in a riverfront building in highly appreciated suburb of Podolí. Apartment just recently went through a complete renovation led by 0,5 studio architects. Enjoy living on this premium location in cozy atmosphere of nice and thought through appartment.

Come to see this apartment if you want a smart place to live, quiet, yet close to the centre and to everything else. Position of this place is a perfect balance - quiet living with a view into the small park, on the main pathway and cycling way along the river, yet very close to the centre. Tramway stop with many direct lines to the centre is one minute slow walk right around the park. Trip to the centre takes 10 min

Apartment is fully furnished. Comfortable living from the moment you move in.

This apartment has a living room, bedroom, small kitchen, bathroom, toilet and a small storage room with shelves. There is also a neat and dry private cellar in the basement.

Living room has a solid wooden floor and is equipped with large sofa, antique armchair, antique dining table and wooden chairs by trendy Czech producer TON.

In the bedroom you will find a large double bed, mirror and a large wardrobe. Tall glass sliding doors separates the bedroom from the rest of the apartment.

Kitchen is well equipped with everything you may need for cooking: induction stove, pots and panes, electric oven, dishwasher, fridge with freezer, knives, plates and cutlery and plenty of other kitchen utensils. There is always plenty of natural daylight in the kitchen thanks to a large glass wall between the kitchen and the room next to it.

There is a medium size bath tub in the bathroom as well as washing machine and a dryer. Wall and floor is made of large Italian tiles, with floor heating underneath. Toilet is in separate room.

In a storage room you will find vacuum cleaner, ironing board and all the cleaning products.

Separate private cellar in the basement was also recently renovated as well as the whole building. The cellar is right next to the lift and is well lit.

Utilities (building facility services as lift, garbage, advances on water etc.) are 2519,- CZK.

Long term tenants get their own contract with energy (gas and electricity) provider.

High speed internet connection from UPC is available.

Security deposit is 30.000,- CZK.

There is no middle man, no provision at all.

Strictly non smoking apartment.

Please no pets, there is plenty of wood in the renovated apartment. Thank you for your understanding.

Available from the end of January - beginning of February.

Don’t hesitate to contact me to view this apartment or request more details.

If you are interested in this offer, please provide us some information about yourselves as e.g. where are you from, what do you do for living, for how long you want to rent, when do you wan to start renting and anything else we might find interesting in our future tenant.

Thank you!

Property Characteristics

Listing ID817573
Layout2 bedroom
Available from22/01/2024
Floor2
Building typeBrick
ReconstructionComplete
Užitná plocha47
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
HeatingGas boiler
DesigneLuxurious

Additional information

Basement: 6 m²
MHD 4 minutes on foot
Lift

What you will find nearby

Public transport
🚶 318 m (4 min)
Post officePraha 49
🚘 599 m (3 min)
ShopPotraviny
🚶 258 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚶 756 m (9 min)
RestaurantPlavecká restaurace
🚶 234 m (3 min)
PharmacyLékárna v Podolí
🚘 742 m (3 min)
SchoolBasis International School Prague
🚶 523 m (6 min)
KindergardenMŠ Na Zvoničce
🚘 1,393 m (4 min)
Sports fieldSokol Praha Podolí
🚶 290 m (3 min)
Playground
🚶 435 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.