Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 54 m² without real estateSlovácká, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský Region

Reserved
Slovácká, Břeclav - Břeclav, Jihomoravský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Balcony 2.2 m² • Cellar 2 m²
PriceCZK 2,998,000


Krásný slunný byt 2+1 v centru Břeclavi

Nabízím prodej krásného slunného bytu s klimatizací v centru Břeclavi – ulice Slovácká. Jedná se o byt velikost 2+1 (54m2+2.3m2 balkón) v 5. patře bytového domu s výtahem. Na patře se nacházejí pouze 2 byty. Okna jsou orientována do 2 stran: Severovýchod (kuchyně) a Jihozápad (pokoje). Díky tomuto je byt krásně světlý a v teplých letních dnech se o komfort postará klimatizační jednotka. Aktuálně jsou pokoje využity jako obývací (větší a je zde vstup na balkon) a ložnice. V kuchyni se nachází kuchyňská linka s plynovým sporákem s elektrickou troubou, spíž a je zde i prostor pro jídelní stůl (velká výhoda proti podobným bytům velikosti 2kk). V koupelně je sprchový kout a WC samostatně. V předsíni je dále komora, kterou lze užívat jako šatnu či druhou spíž/úložný prostor. Mimo byt je k dispozici sklepní kóje a kolárna. Velkou výhodou je funkční SVJ, které se o chod domu řádně stará (zatepleno, nový výtah, společné prostory uklízí firma) a bezproblémoví sousedé. Byt lze užívat v současném stavu, pronajímat či snadno přizpůsobit posledním módním trendům a potřebám rodiny.

V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, jakou Břeclav nabízí – pro děti i dospělé (park, hřiště, restaurace, kavárny, škola, školka, OC BřecLove). Z blízkého nádraží je dobré spojení všemi směry. Byt prodávají přímí majitelé (bez RK) a při prodeji zde nebudou žádné překážky (ani věcné břemeno užívání) – důvodem prodeje je stěhování do jiného kraje blíže rodině. V případě vážného zájmu Vás zveme na prohlídku! Prodej lze uskutečnit dle vzájemné dohody během první poloviny roku 2024 a k užívání bude k dispozici od 1.7.2024. Energetická náročnost C.

Cena 2 998 000 Kč

Property Characteristics

Listing ID817379
Layout2 bedroom
Available from17/12/2023
Floor5
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
Užitná plocha54
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 2.2 m²
Basement: 2 m²
MHD 3 minutes on foot
Wheelchair accessible
Lift

What you will find nearby

Public transportBřeclav, Jana Palacha
🚶 228 m (3 min)
Post officeBřeclav 2
🚶 579 m (7 min)
ShopPekařství Křižák
🚶 89 m (1 min)
BankČeská spořitelna
🚶 260 m (3 min)
RestaurantPopocatépetl
🚶 132 m (2 min)
PharmacyBenu
🚶 279 m (3 min)
SchoolZŠ Břeclav Slovácká
🚶 188 m (2 min)
Kindergarden
🚶 704 m (8 min)
Sports fieldIndoor golf club Břeclav
🚶 701 m (8 min)
Playground
🚶 351 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.