Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2+kk • 52 m² without real estateTábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský Region

Tábor, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Loggia 6 m²
Monthly rentCZK 10,500

+ Service chargesCZK 2,000
+ Utility chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 25,000


Pěkný byt 2+kk k pronájmu v cihlové budově vám nabízí přímý majitel. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí částečnou vybavenost. Budova nemá energetický štítek, proto uvádíme G. Byt se nachází na 2. podlaží z celkových 5.

Celková plocha bytu činí 46 m2. Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří ocení prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a samostatnou ložnici.

Vybavení bytu: Chodba – police, věšáky, botník, nástěnné zrcadlo. Koupelna s WC – nově položená akrylátová vložka vany. WC, umyvadlo se zrcadlem a poličkou, police

Kuchyň - kuchyňská linka, rychlovarná konvice, myčka, mikrovlnná trouba, velká lednice se samostatným mrazákem, skříňka, sklokeramická deska MORA. Barový pult oddělující kuchyňský kout od obývacího pokoje. Obývací pokoj - dvojkřeslo a samostatné křeslo, konferenční stolek, skříňka. Ložnice - dvojpostel s úložným prostorem, šatní skříň, noční stolky.

Kromě toho je k dispozici lodžie s nově osazenými plastovými okny a nově položenou podlahou. Rozloha 6 m2, poskytuje příjemný prostor pro relaxaci a využití.

Orientace pokojů – severovýchod.

Parkování je možno na ulici, po vyřízení povolení=modré zóny. Budova je vybavena výtahem, což je velkou výhodou pro pohodlné a snadné přesuny.

Občanská vybavenost - do 5 minut chůze lékárna, obchody s potravinami (pekárna, řeznictví, Lidl, Billa), pošta, zastávka MHD, parkoviště, větší dětské hřiště, kavárny, restaurace, hospůdky.

Pouze nekuřáci.

Pokud máte zájem o tento byt, kontaktujte majitele prostřednictvím zpráv. Zvířata bohužel nejsou vítána a bezbariérový přístup není k dispozici.

Pokud hledáte útulný byt k pronájmu v dobré lokalitě, neváhejte a kontaktujte majitele pro bližší informace a domluvení prohlídky. Tento byt může být váš nový domov!

Property Characteristics

Listing ID816585
Layout2+kk
Available from10/12/2023
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha52
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Loggia balcony: 6 m²
Lift
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKlusáčkova
\uD83D\uDEB6 177 m (2 min)
Post officeBrno 16
\uD83D\uDE98 1,266 m (3 min)
ShopCrocus
\uD83D\uDEB6 146 m (2 min)
BankWaldviertler Sparkasse
\uD83D\uDEB6 328 m (4 min)
RestaurantGrand Restaurant Zelená kočka
\uD83D\uDEB6 221 m (3 min)
PharmacyNaše lékárna
\uD83D\uDEB6 413 m (5 min)
SchoolZákladní škola Jana Babáka
\uD83D\uDEB6 250 m (3 min)
KindergardenMŠ Brno, Chodská
\uD83D\uDEB6 431 m (5 min)
Sports fieldTJ Moravan Brno
\uD83D\uDEB6 517 m (6 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 86 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.