Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 78 m² without real estateKrušnohorská, Ostrov - Ostrov nad Ohří, Karlovarský Region

Krušnohorská, Ostrov - Ostrov nad Ohří, Karlovarský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Parking • Cellar 9 m²
PriceCZK 2,650,000


Nabízím k prodeji bytovou jednotku 3+1 o velikosti 78,5 m² v Ostrově u Karlových Varů, ulice Krušnohorská. Byt v osobním vlastnictví se nachází v 1. nadzemním podlaží nezatepleného cihlového domu. Dům je orientován na sever a jih. Bytovou jednotku nechal vlastník kompletně zrekonstruovat v roce 2019 (tj. elektroinstalace, WC a koupelna). Byt je vybaven samostatnou místností s WC, samostatnou koupelnou s umyvadlem, vanou, skříňkami se zrcadlem atd., kuchyňskou linkou se spotřebiči (plynový sporák s troubou, digestoř, myčka nádobí), vestavěnou skříní v předsíni a nábytkem tak, jak je uvedeno na fotografiích. K bytu náleží dva zděné sklepy. Vytápění bytu a ohřev teplé vody je zajištěn centrální dodávkou z teplárny, studená voda z veřejného vodovodního řadu, stejně tak kanalizace je napojena na veřejný řad. Cihlový dům je čistě udržovaný a díky ideální poloze bytového domu je veškerá občanská vybavenost snadno a rychle dostupná (lékař, dětská hřiště, škola, školka, obchody, autobusy, vlak, centrum města, cyklostezka, zámecký park, rybníky, rekreační a sportovní vyžití apod.). Město má strategickou polohu a v blízkosti jsou lyžařská střediska a mnoho km běžeckých, cyklistických a turistických tras. Parkování je dostupné na parkovišti u domu. Výhodná investice! Nízké náklady na provoz bytu. Dle platné legislativy je pro dům zpracován PENB, kdy stavba je zařazena do energetické třídy E – nehospodárná. Tato nabídka není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník. Údaje obsažené v této nabídce mají pouze informativní charakter a indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této indikativní nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Cena je včetně právního servisu. Realitní kanceláře a makléři NEVOLEJTE!!!

Property Characteristics

Listing ID816489
Layout3+1
Available from09/12/2023
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha78
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 9 m²
MHD 5 minutes on foot
Parking

What you will find nearby

Public transportOstrov, Hornická
🚶 389 m (5 min)
Post officeOstrov nad Ohří
🚶 724 m (9 min)
Shop
🚶 234 m (3 min)
BankČSOB
🚶 510 m (6 min)
Restaurant
🚶 253 m (3 min)
PharmacyBenu
🚶 435 m (5 min)
SchoolSPŠ Ostrov
🚶 459 m (6 min)
KindergardenMŠ Halasova
🚶 156 m (2 min)
Playground
🚶 457 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.