Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 60 m² without real estatePřadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský Region

Reserved
Přadlácká, Brno - Zábrdovice, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift • Parking • Balcony 3 m² • Cellar 2 m²
Monthly rentCZK 18,500

+ Service chargesCZK 265
+ Utility chargesCZK 2,180
+ Refundable depositCZK 37,000


Pronajmu krásný a světlý byt 2+kk v cihlové budově zařízený ve skandinávském stylu. Tento plně vybavený byt se nachází na 3. podlaží z celkových 6 podlaží. Celková plocha bytu je 60 metrů čtverečních.

Byt nabízí veškerý komfort, který potřebujete pro váš každodenní život, je plně vybaven - najdete zde sedací soupravu, jídelní stůl a židle, dvě velké vestavěné skříně, stejně tak postel a pracovní místo. V kuchyni jsou k disposici spotřebiče - lednice, trouba, myčka, koupelna je vybavená pračkou. Parkování je zajištěno před domem (zóna C) a zvířata jsou vítána. Dále je k dispozici výtah v mezipatře pro snadný přístup do bytu.

K bytu přísluší balkón orientovaný do sdílené zahrady, který vám poskytne příjemné místo pro relaxaci. K dispozici je také sklep pro uskladnění vašich věcí.

Tato nemovitost je ideální pro jednotlivce, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení. Byt může být i domovem pro mladou rodinu, případně pak pro zájemce s domácími mazlíčky. Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv.

Ušetřete za provizi realitní kanceláře a současně vytěžte maximum z energeticky úsporného bydlení s nízkými zálohami.

Těším se na vaši zprávu.

I am offering a lovely and bright 2+kk apartment in a brick building, furnished in Scandinavian style. This fully equipped apartment is located on the 3rd floor of a 6-story building, with a total floor area of 60 square meters.

The apartment provides all the comfort you need for your everyday life, fully furnished with a sofa set, dining table and chairs, two large built-in closets, as well as a bed and a workspace. The kitchen is equipped with appliances including a refrigerator, oven, and dishwasher, and the bathroom comes with a washing machine. Parking is available in front of the building (Zone C), and pets are welcome. Additionally, there is an elevator in the mezzanine for easy access to the apartment.

The apartment comes with a balcony facing the shared garden, providing a pleasant space for relaxation. A cellar is also available for storing your belongings.

This property is ideal for individuals seeking modern and comfortable living. The apartment could also be a home for a young family or those with pets. If you are interested in touring this apartment, please contact me via messages. I look forward to your inquiry.

Property Characteristics

Listing ID815709
Layout2+kk
Available from29/12/2023
Floor3
EPCC - Úsporná
ReconstructionComplete
Užitná plocha60
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
HeatingElectric boiler
DesigneStandard

Additional information

Balcony: 3 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot
Basement: 2 m²
Lift
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportFrancouzská
🚶 204 m (2 min)
Post officeZoneprint
🚘 1,518 m (3 min)
ShopPotraviny
🚶 97 m (1 min)
BankKomerční banka
🚘 898 m (2 min)
RestaurantAsijské Bistro QTTS
🚶 203 m (2 min)
PharmacyLékárna Cejl
🚶 222 m (3 min)
SchoolStřední škola umění a designu a Vyšší odborná škola Brno
🚶 444 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Merhautova
🚶 401 m (5 min)
Sports fieldOldstyle Gym
🚶 244 m (3 min)
Playground
🚶 385 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.