Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 94 m² without real estateŘeznická, Prague - Nové Město

Řeznická, Prague - Nové MěstoPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Garage • Cellar 6 m² • Terrace 6 m²
Monthly rentCZK 49,500

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 2,500
+ Refundable depositCZK 60,000


Nezařízený podkrovní byt k pronájmu, po kompletní rekonstrukci a s prostornou terasou, nacházející se v 5. podlaží historického činžovního domu v těsné blízkosti Vodičkovy ulice, Národní Třídy nebo Karlova Náměstí, s pěší dostupností břehu Vltavy a takzvané pražské Náplavky. Nejbližšími stanicemi MHD jsou tramvajová zastávka Vodičkova nebo stanice metra Karlovo Náměstí a Národní třída. Přestože se jedná na centrum o poměrně klidnou ulici, nachází se v oblasti s plnou občanskou vybaveností jakými je množství obchodů, kvalitních restaurací, školy, školky, posilovny, nemocnice nebo zdravotní zařízení, vše v pěší dostupnosti.

Interiér tvoří vstupní chodba s šatním prostorem, prostorný obývací pokoj s novou kuchyňskou linkou a přímým vstupem na terasu orientovanou do vnitrobloku domu, prostorná koupelna s vanou, sprchovým koutem a přípravou na pračku, samostatné WC, dvě ložnice s vestavěnými skříněmi.

V ceně pronájmu je zahrnuto využití garáže v domě se samostatným přístupem z ulice. Může být využito také jako úložný prostor.

Na podlahách jsou kvalitní dřevěná prkna, designové interiérové i vstupní dveře, velká balkonová a střešní okna značky Schüco ve vynikajícím stavu, samostatný kotel a boiler, který slouží k vytápění a ohřevu teplé vody.

Interiér bytu 94 m2, terasa 6 m2, sklep 6 m2, garáž 8 m2. PENB není k dispozici, proto je uvedeno G.

Unfurnished attic apartment for rent, after complete renovation and with a spacious terrace, located on the 5th floor of a historic apartment building in close proximity to Vodičkova Street, Národní Třídy or Karlova Náměstí, within walking distance of the banks of the Vltava River and the so-called Prague Náplavka. The nearest public transport stations are the Vodičkova tram stop or the Karlovo Náměstí and Národní třída metro stations. Although the center is a relatively quiet street, it is located in an area with full civic amenities, such as many shops, quality restaurants, schools, kindergartens, gyms, hospitals and medical facilities, all within walking distance.

The interior consists of an entrance hall with a wardrobe, a spacious living room with a new kitchen unit and direct access to the terrace facing the courtyard of the house, a spacious bathroom with a bath, shower and preparation for a washing machine, a separate toilet, two bedrooms with built-in wardrobes.

The rental price includes the use of the garage in the house with separate access from the street. It can also be used as a storage space.

There are high-quality wooden boards on the floors, designer interior and entrance doors, large Schüco balcony and roof windows in excellent condition, a separate boiler and boiler that is used for heating and hot water.

Apartment interior 87 m2, terrace 6 m2, cellar 6 m2, garage 8 m2. PENB is not available, so G is listed.

Property Characteristics

Listing ID815414
Layout3+kk
Available from01/12/2023
Floor5
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha94
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 6 m²
Lift
MHD 2 minutes on foot
Basement: 6 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportVe Smečkách
🚶 194 m (2 min)
Post officePraha 28
🚶 756 m (9 min)
ShopVegetka
🚶 5 m (0 min)
BankAir Bank
🚶 267 m (3 min)
RestaurantHloupý Honza
🚶 50 m (1 min)
PharmacyPharma 2
🚶 366 m (4 min)
SchoolAkademické gymnázium
🚶 243 m (3 min)
KindergardenMateřská škola pro sluchově postižené Ječná
🚶 392 m (5 min)
Sports fieldTělocvičná jednota Sokol Pražský
🚶 375 m (4 min)
PlaygroundNa Rybníčku
🚶 329 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.