Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 90 m² without real estateBrněnská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský Region

Brněnská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský RegionPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Garage • Cellar 3 m² • Terrace 69 m²
Monthly rentCZK 22,000Save CZK 3,000CZK 25,000

+ Service chargesCZK 3,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 50,000


Pronajmu prostorný a moderní byt 3+1 v cihlové budově v lokalitě, která nabízí vše, co potřebujete pro pohodlný život. Tato nemovitost je ideální pro rodiny, páry nebo jednotlivce, kteří ocení kvalitní bydlení s dostatkem prostoru.

Byt se nachází na prvním patře čtyřpatrové budovy a nabízí celkovou plochu 90 metrů čtverečních. Dispozice bytu je 3+1. Vybavenost bytu je částečná, což znamená, že zde najdete základní vybavení, ale je možné si ho ještě dle svých představ doplnit.

Budova disponuje garáží, která je ideální pro bezpečné parkování vašeho vozu. V případě, že máte domácího mazlíčka, nemusíte se obávat, protože zvířata jsou v této nemovitosti vítána.

Kromě prostorných pokojů nabízí tento byt také terasu o rozloze 69 metrů čtverečních s pergolou , která je ideální pro relaxaci a posezení s rodinou či přáteli. K dispozici je vlastní komora (na patře vedle bytu) o ploše 3 metry čtverečních, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše věci a dvě společné komory.

Byt se nachází v atraktivní lokalitě, která nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace a veřejnou dopravu. Díky tomu budete mít vše potřebné na dosah ruky. Centrum města MHD 7 min.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zprávy nebo telefonicky. Rád vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. K dispozici od ledna 2024.

I am renting a spacious and modern 3+1 apartment in a brick building in a location that offers everything you need for a comfortable life. This property is ideal for families, couples, or individuals who appreciate quality living with plenty of space.

The apartment is located on the first floor of a four-story building and offers a total area of 90 square meters. The layout of the apartment is 3+1. The apartment is partially furnished, which means you will find basic furniture, but it is possible to add more according to your preferences.

The building has a garage, which is ideal for safe parking of your car. If you have a pet, you don't have to worry because animals are welcome in this property.

In addition to spacious rooms, this apartment also offers a terrace with an area of 69 square meters with a pergola, which is ideal for relaxation and sitting with family or friends. There is also a private storage room (next to the apartment on the same floor) with an area of 3 square meters, which provides enough storage space for your belongings, as well as two shared storage rooms.

The apartment is located in an attractive location that offers all amenities within reach. Nearby, you will find schools, kindergartens, shops, restaurants, and public transportation. Thanks to this, you will have everything you need at your fingertips. The city center is 7 minutes away by public transportation.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me via message or phone. I will gladly provide you with additional information and arrange a viewing appointment. Available from January 2024.

Property Characteristics

Listing ID815182
Layout3+1
Available from15/01/2024
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha90
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 69 m²
Garage
Pets are welcome
Basement: 3 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportSlupská
🚶 122 m (1 min)
Post officePlzeň 10
🚶 573 m (7 min)
ShopBluemoon
🚶 481 m (6 min)
BankFio banka
🚘 2,471 m (7 min)
RestaurantKiboko
🚘 2,943 m (9 min)
PharmacyMédeia
🚶 345 m (4 min)
School7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 295 m (4 min)
Kindergarden7. základní a mateřská škola Plzeň
🚶 190 m (2 min)
Sports fieldBazén Lochotín
🚘 2,556 m (8 min)
Playground
🚶 233 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.