Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 40 m² without real estateNad Ondřejovem, Prague - Podolí

Reserved
Nad Ondřejovem, Prague - PodolíPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Cellar 3 m² • Terrace 35 m²
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 2,500
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 40,000


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt s dispozicí 2+kk o výměře 40 m2 + terasa 35 m2 ve velmi žádané lokalitě Kavčích hor v klidné vilové části v docházkové vzdálenosti k metru Pankrác. Byt je situován ve 2. patře malého činžovního domu ze 40. let 20. století a v 11/2023 byla dokončena kompletní rekonstrukce bytu včetně nových rozvodů elektřiny, podlahového vytápění, nové koupelny, kuchyně a vestavěných skříní. Byt je tedy zcela nový, zatím neužívaný.

Byt se skládá z předsíně s úložným prostorem, ze které je vstup do dvou samostatných místností a koupelny s toaletou. Ložnice disponuje vestavěnými skříněmi s dostatkem úložných prostor. V obývacím pokoji je připravena zcela nová kuchyňská linka s veškerými spotřebiči (varná deska, kombinovaná trouba, myčka, lednička). Koupelna v moderním tmavém designu disponuje sprchovým koutem, umyvadlem, WC s geberitem a přípravou na pračku a sušičku. V bytě je instalována klimatizační jednotka, podlahové vytápění a venkovní žaluzie s dálkovým ovládáním. Na byt ze tří stran navazuje nadstandardní terasa o výměře 35 m2 s krásným výhledem do okolí. K bytu náleží sklep a část zahrady za bytovým domem. Do bytu je zaveden internet od O2.

Obrovskou výhodou lokality, kde se nemovitost nachází, je občanská vybavenost, skvělá dopravní dostupnost a klid panující v okolí domu. V bezprostřední blízkosti se nachází kavárna, potraviny a vyhlášená restaurace Na Pekařce. V docházkové vzdálenosti je Centrální park Na Pankráci, zastávka autobusu MHD, stanice metra linky C (Pankrác) a především OC Arkády Pankrác s kompletní nabídkou obchodů a služeb.

Měsíční nájemné: 20 000,- Kč

Domovní poplatky za služby: 2 500,- Kč

Vratná kauce: 40 000,- Kč

Převod elektřiny na nájemce.

Byt je ihned k nastěhování. V reakci na tento inzerát prosím o sobě uveďte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy a na jak dlouho hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka).

Property Characteristics

Listing ID814569
Layout2+kk
Available from26/11/2023
Floor3
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha40
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 35 m²
Parking
Basement: 3 m²
MHD 5 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 400 m (5 min)
Post officePraha 42
🚘 2,141 m (6 min)
Shop
🚶 56 m (1 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 1,080 m (3 min)
RestaurantNa Pekařce
🚶 250 m (3 min)
PharmacyBenu
🚘 1,172 m (3 min)
SchoolŠkola Kavčí hory - ZŠ a SOŠ služeb
🚶 88 m (1 min)
KindergardenŠkola Kavčí hory - MŠ
🚶 333 m (4 min)
Sports fieldSPORTOVNÍ KLUB OAZA PRAHA
🚶 672 m (8 min)
Playground
🚶 411 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.