Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 200 m² without real estateLindnerova, Libáň - Libáň, Královéhradecký Region

Lindnerova, Libáň - Libáň, Královéhradecký RegionPublic transport less than a minute of walking • Parking • Garage • Cellar 60 m² • Terrace 20 m²
PriceCZK 5,450,000


Nabízíme k prodeji ideální polovinu velkého domu ve srdci Libáně. Polovina částečně rekonstruovaného rohového domu jen pár kroků od autobusového nádraží a centra města, obchodů, kaváren a dvou restaurací.

K dispozici rekonstruovaný byt 3+1 o velikosti 87 m2 v přízemí (levá půlka budovy) a 3 pokoje v 1. patře k celkové rekonstrukci/vybudování dalších pokojů, či další bytové jednotky taktéž na levé straně budovy. Dodatečně k dispozici další půdní prostory, garáž pro 2 auta, ale i parkování před domem, velkolepá terasa s výhledem na Křižánek, směrem na Kozodírky a západ slunce, 60+ m2 skladovacích prostor ve sklepě s výstupem jak do budovy, tak přímo na ulici. Dle domluvy případně i záhrada s ovocným sadem.

Byt je po celkové rekonstrukci: zateplená fasáda, repasované špaletové okna s dvojsklem, nová koupelna s vanou, parkety ve třech obytných místnostech, dlažba v koupelně, lino v kuchyni. Jen kuchyňská linka ponechána původní. Vytápění s novým plynovým kotlem, teplá voda z vlastního bojleru. Napojení na komunální vodu a kanalizaci, k dispozici ale i vlastní studna.

Jen pro vážné zájemce. Prohlídky dle domluvy.

Skvělá dopravní dostupnost - bus, auto - do MB 20-30 min., do Jičína 20 min.

We offer for sale an ideal half of a large house in the heart of Libáň. The half of the partially reconstructed corner house is only a few steps away from the bus stop, shops, cafes, and two restaurants.

Available is a reconstructed 3+1 apartment with a size of 87 m2 on the ground floor (left half of the building) and 3 rooms on the 1st floor for total reconstruction/construction of additional rooms or additional housing units on the left side of the building. Additionally, there are attic spaces, a garage for 2 cars, as well as parking in front of the house, a magnificent terrace with a view of Křižánek, towards Kozodírky and the sunset. By agreement, there is also a garden with an orchard and storage space.

The apartment has undergone a complete reconstruction: insulated facade, refurbished double-glazed windows, a new bathroom with a bathtub, parquet floors in three living rooms, tiles in the bathroom, linoleum in the kitchen. Only the original kitchen unit has been retained. Heating is provided by a new gas boiler, hot water from its own boiler. Connection to municipal water and sewage.

Only for serious applicants. Viewings possible by appointment.

Great transportation accessibility - bus, car - to MB (Mladá Boleslav) 20-30 min., to Jičín 20 min.

Property Characteristics

Listing ID814118
LayoutOther
Available from23/11/2023
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha200
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,200
OwnershipOther
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 20 m²
Parking
MHD 1 minute on foot
Basement: 60 m²
Garage

What you will find nearby

Public transportLibáň, autobusové stanoviště
🚶 80 m (1 min)
Post officeLibáň
🚶 193 m (2 min)
Shop
🚶 146 m (2 min)
BankČeská spořitelna, Libáň
🚶 212 m (3 min)
RestaurantNa Knížecí
🚶 144 m (2 min)
PharmacyMelissa
🚶 177 m (2 min)
SchoolZákladní škola
🚶 558 m (7 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 528 m (6 min)
Sports field
🚘 3,972 m (6 min)
Playground
🚘 4,607 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.