Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 42 m² bez realitkyZa Mlýnem, Hostivice - Hostivice, Středočeský Region

Za Mlýnem, Hostivice - Hostivice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 2,080,000


Vzdušný mezonetový byt v cihlovém domě z roku 2004, nachází se ve 2.NP, vlastnictví družstevní. Je vybaven vestavěnými skříněmi (chodba), kompletní kuchyňskou linkou vč. sklokeramické desky a trouby, plovoucí podlahou v pokoji a dlažbou na chodbě, kobercem v mezonetu. Koupelna je vybavena sprchovým koutem. Okna jsou dřevěná. Byt je v udržovaném stavu a je možné zakoupit ho i plným vybavením (pračka, sofa, psací stůl, knihovna, TV, vestavěná lednice atd.). Měsíční poplatky se momentálně pohybují ve výši 2500,-Kč (elektřina, vodné, stočné, služby, teplo, fond oprav). Vzhledem k vysokému stropu lze rozšířit mezonet o cca 18m2, tj. na celkových 60m2 podlahové plochy.

Společné úložné prostory na kola, kočárky.

Skvělá lokalita pro sportovní vyžití, běhání, kolo, sportovní centrum, veškeré služby v okolí, doktor, škola, školka, vlak, bus v blízkosti. Bezproblémové parkování před domem.

Prodej možný ihned.

Realitky prosím nepište. Děkuji za pochopení.

 

Property Characteristics

Listing ID8138
LayoutStudio
Floor2
Building typeOther
Floor space42
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative
EPCC

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.