Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2 bedroom • 84 m² without real estateŠevčíkova, Prague - Žižkov

Ševčíkova, Prague - ŽižkovEquipped
Monthly rentCZK 15,000

+ Service chargesCZK 3,000


Pronájem prostorného bytu 2+1 84m2 v atraktivní lokalitě na rozhraní Vinohrad a Žižkova v ul. Ševčíkova, 5min chůze od nám. Jiřího z Poděbrad a Riegrových sadů. Byt se nachází v klidném domě ve 4p s výtahem, má vysoké stropy a skládá se z dvou nepr. pokojů, kuchyně, koupelny a předsíně. Byt je část. zařízen - kuch. linka, skl. deska s troubou, lednice, pračka, skříň, postele. Na zemi dubové parkety, plovoucí podlaha a v koupelně mramor, možnost kab. TV a internetu. V místě veškerá obč. vybavenost, park Riegrovy sady 2min, výborné dopravní spojení M-A, C Muzeum 8min chůze, M-C Hlavní nádraží 6min chůze, M-A J. z Poděbrad 5min, tram s nočními spoji 3min chůze, Václavské nám 8min pohodové chůze. Vřele doporučuji

Attractive flat in very attractive area. 2 bedrooms, kitchen, bathroom, hall. Very good accessibility to public transport. Furnished. 8 min. walk to Venceslav square via beautiful part Riegrovy sady. Shops, restaurants, culture (Palac Akropolis). Top choice for expats.

Property Characteristics

Listing ID81344
Layout2 bedroom
Floor4
Užitná plocha84
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.