Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 84 m² without real estateStrážnická, Prague - Čimice

Reserved
Strážnická, Prague - ČimicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Cellar 2 m² • Loggia 6 m²
Monthly rentCZK 25,000

+ Service chargesCZK 4,000
+ Utility chargesCZK 2,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Pronajmeme byt o dispozici 4+1 v klidné lokalitě v ulici Strážnická, Praha 8 v Čimicích. Byt se nachází ve zvýšeném přízemi menšího 3.patroveho zatepleného panelového domu (jen 2 byty na patře). Byt má výměru 84m2, + lodžie + sklepni koje a je orientovaný na východ/západ. V bytě je přiveden internet/Wifi 250 Mbit/s od Vodafonu, který je již zahrnut v ceně pronájmu.

Byt prošel větší rekonstrukci a je připraven právě pro vás. Byt disponuje prostornou centrální předsíni s dlažbou, obývacím pokojem s prostornou rohovou rozkládací sedačkou a křeslem ,TV stolkem s TV, vstupem na zasklenou lodžii s výhledem do zeleně, dále v kuchyni plně vybavenou kuch. linkou se spotřebiči (nová indukční varná deska, nova myčka, nova digestoř, lednice s mrazákem, mikrovlnka, elektrická trouba, kávovar) a dále třemi ložnicemi, součástí ložnic je jednolůžková bíla postel zn. IKEA bez matrace a rozkládací modrá sedačka/pohovka zn. Ikea a čtyři komody, v zadní části bytu je ještě malá komora s pračkou, samozřejmostí je koupelna s vanou a umyvadlem, toaleta je umístěna samostatně. Nábytek lze po dohodě vystěhovat nebo případně částečně doplnit. V celém bytě jsou nové plovoucí podlahy a nove interiérové dveře do všech pokojů, nové konzole a záclony, žaluzie na všech oknech a nechybí ani sítě do oken. Byt byl kompletně vymalován a je ve velmi pěkném stavu pro okamžité nastěhování. Parkováni je možné kdekoliv v ulici před domem. Veškera občanská vybavenost v okolí domu. Byt se nachází nedaleko Drahaňského údolí a Čimického háje. Autobusové spojeni (8 min) na metro Kobylisy vede také kolem Aquaparku Šutka.

Preferujeme nájemníky nekuřáky bez domácích mazlíčků, spolubydlení není možné. Vzhledem k rozsáhlé rekonstrukci a nového vybaveni požadujeme dvě kauce. Byt je nabízen pouze pro dlouhodobý pronájem a pro bezproblémového nájemce. V případě více zájemců může být upřednostněna výhodnější nabídka. Pro prohlídku či vice informaci mě neváhejte kontaktovat.

Poplatky na služby a energie /teplo, teplá voda, studená voda, elektřina, odpad atd../ jsou placeny formou měsíčních záloh a budou ročně vyúčtovány na základě skutečné spotřeby. V odpovědi prosím uvádějte počet osob a termín možného nastěhování.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB

Property Characteristics

Listing ID813189
Layout4+1
Available from01/12/2023
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha84
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typePrefab concrete

Additional information

Basement: 2 m²
MHD 2 minutes on foot
Loggia balcony: 6 m²

What you will find nearby

Public transportSídliště Čimice
🚶 168 m (2 min)
Post officePraha 89
🚶 353 m (4 min)
ShopŽabka
🚶 438 m (5 min)
BankKomerční banka
🚘 2,740 m (6 min)
RestaurantBar Chýše
🚶 324 m (4 min)
PharmacyDraháň
🚶 371 m (4 min)
SchoolZákladní škola Libčická
🚘 1,092 m (3 min)
KindergardenMateřská škola Drahanská
🚶 474 m (6 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 2,145 m (6 min)
Playground
🚶 273 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.