Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region
recreational property to rent, 0 m², Benecko, Liberecký Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateBenecko - Mrklov, Liberecký Region

Benecko - Mrklov, Liberecký Region

chata za týden: léto 7.000 Kč, zima 7.500 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Benecko v oblasti Krkonoše: 2 ložnice, celkem pro 1 až 5 osob.chata za týden: léto 7.000kč, zima 7.500kč. Nabízíme k pronajmutí skromnou leč útulnou chatičku v obci Benecko, v oblasti západních Krkonoš. Pokud Vám nevadí skromné vybavení, nebude Vám chybět připojení na internet, přehrávače a jiné vymoženosti moderní doby, ale chcete si užít romantiku, praskání v krbových kamnech, krásnou přírodu a klid v naprostém soukromí své chaty - ideálně se svou rodinou, dětmi,... pak je naše chatička pro Váš odpočinek ta správná volba. Naše chata se nachází na samém konci malé chatové oblasti cca v 700 metrech nad mořem v klidné části obklopena lesem a loukou. V zimě má chata ideální polohu pro lyžování (nachází se přímo vedle vleku Macher), nebo se dá sjet přímo ke spodní stanici lanovky Kejnos (cca 300m).

V létě je ideální pro odpočinek v přírodě, a na pěší turistiku - vše hned v místě (autobusová zastávka, turistické trasy).

Property Characteristics

NameChata Na Hromádce
Bedroom2 ložnice
TownBenecko
Wi-fine
Saunane
Dogs allowedano
Capacity1 až 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.